Inspiratie voor Blue Monday

Ontvang een gratis boek

Bue Monday of toch niet?

16 januari staat Blue Monday alweer voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Ruim twintig coaches van Big Five for Life™ verspreiden namelijk 10.000 Nederlandstalige exemplaren van de internationale bestsellers The Why Café en The Big Five for Life door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft. En ik ben één van die coaches!

 

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. 

The Big Five for Life gaat over het leven van een inspirerende leider die weet dat hij niet lang meer te leven heeft. Hoe zorgt hij ervoor dat zijn levensvisie als erfenis hier achterblijft? Beide boeken zijn geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

Vraag via onderstaande knop het boek aan dat jij wilt ontvangen

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

Wie is John Strelecky?

Big Five for Life John Strelecky

John P. Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life coachconcept. John is ook de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. In februari 2019 staat The Why Café in Duitsland al 4 jaar op nummer 1 in de boekenlijsten!

John Strelecky heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen zijn input geweest voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Ieder mens is zijn hele leven tot leiderschap geroepen, al is het alleen maar om aan zichzelf leiding te geven.

John Strelecky

Aanraders om te lezen!

Inspiratie, inspiratie en nog eens inspiratie.
Ik kan niets anders zeggen. Prachtige verhalen, mooie metaforen en diepgaande inzichten. Die krijg je cadeau wanneer je in een van de boeken van John Strelecky duikt.

Interesse? Tegen vergoeding van de verzendkosten krijg je van mij het boek The Why Cafe of The Big Five for Life toegestuurd. Maak snel je keuze dan heb je hem zo in huis!

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!