Hierbij mijn wens voor jou

bestewensen2022 kerstvideo

Laat je inspireren door John Strelecky en maak kennis met zijn boeken waarvan al miljoenen exemplaren verkocht zijn.

Over John Strelecky

Midlife Pitstop over John Strelecky

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals The Why Café en The Big Five for Life.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Over Big Five for Life™

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet. Dit doe je door het ontdekken van je vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk voor je is in werk en je persoonlijke leven. En wat natuurlijk ook belangrijk is, de stappen die je helpen om ze te realiseren.
Big Five For Life

Welk boek mag ik jou als kerstcadeau toesturen?

Voorwaarde om een boek te kunnen ontvangen:

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

Zo werkt het:

kies een boek naar keuze, laat weten waar ik het naar toe kan sturen en betaal eenvoudig via iDeal de postzegels (€ 3,84)
The Why Cafe

Boek The Why Cafe

In dit boek gaat het over misschien wel de meest gestelde en ontweken vraag van de mensheid: Waarom ben ik hier? Het boek neemt je mee in het inspirerende verhaal waarin John, een eenzame reiziger bij een afgelegen café belandt en ontdekkingen doet over zichzelf die zijn leven blijvend veranderen. Laat je inspireren!
The Big Five For Life

Boek The Big Five for Life

We kunnen allemaal vervulling vinden in ons leven en ons werk door ons te richten op wat er werkelijk toe doet. Het pakkende verhaal van zakenman Thomas Derale, die weet dat hij niet lang meer te leven heeft, helpt je erachter komen wat je echt wilt doen in je leven en hoe je dit kunt aanpakken. Laat je inspireren!

Ken je iemand wie je dit kerstcadeau ook gunt? Deel gerust deze pagina met hem of haar!

Over Mij

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol. Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit hun persoonlijke en professionele leven kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan jezelf.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en Big Five for Life coach.

Ik wens je nogmaals alle goeds toe voor 2022! Ik blijf graag in verbinding met je.

Warme groet,

Jenny Peters