Februari actie!
Wie gun jij een inspirerend boek als cadeau voor Valentijnsdag? Mag ook jezelf zijn 🙂

Kies voor de The Why Cafe of Big Five for Life!

The Why Cafe

Een inspirerende reis naar jezelf

In dit boek gaat het over misschien wel de meest gestelde en ontweken vraag van de mensheid: Waarom ben ik hier? Het boek neemt je mee in het inspirerende verhaal waarin John, een eenzame reiziger bij een afgelegen café belandt en ontdekkingen doet over zichzelf die zijn leven blijvend veranderen. Laat je inspireren!

Laat via de groene knop weten waar ik het heen kan sturen en betaal direct de postzegels (€ 4,95) dan ligt het binnenkort bij jou op de mat!

En deel deze pagina met twee anderen die jij één van de boeken gunt!

Zo maken we van februari een mega inspirerende maand!

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen.

The Why Cafe

Reviews

5/5

Wauw

Wat een prachtig verhaal, die je zelf laat nadenken over het leven. Je herkent dingen in je eigen leven die met het verhaal annex zijn. Een krachtige manier van zelfreflectie.

Het belangrijkst doel in je leven vinden

Was altijd op zoek naar wat ik nou echt wilde met mijn leven. Na het lezen van dit boekje besefte ik ineens dat ik het eigenlijk al wist en heb mijn leven veranderd en hoef niet meer te zoeken. Dit boekje heeft mijn hele leven veranderd !

o zo klein, maar o zo krachtig

Ongelofelijk dat zo'n klein boek je tot zo veel denken kan zetten. Ik had 'm in een middag uit, maar dit boek blijft wel hangen.

Bestel snel The Why Cafe

Je betaalt alleen de administratiekosten (€ 4,95).

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

of kies voor The Big Five For Life

Ontdek jouw (werk)geluk

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen.

the Big Five For Life

We kunnen allemaal vervulling vinden in ons leven en ons werk door ons te richten op wat er werkelijk toe doet. Het pakkende verhaal van zakenman Thomas Derale, die weet dat hij niet lang meer te leven heeft, helpt je erachter komen wat je echt wilt doen in je leven en hoe je dit kunt aanpakken. Laat je inspireren!

Reviews

5/5

Absolute aanrader

Het boek van Strelecky zal ik in de toekomst nog regelmatig raadplegen om te kijken of ik nog op de juiste weg zit. Ik treed de toekomst niet zonder onbevreesdheid tegemoet, maar ik heb wel een stap durven zetten waarvan ik overtuigd ben dat ik een gelukkiger mens ga worden. The Big Five for Life is interessant en leerzaam voor elke manager en ondernemer. Het zet je aan het denken en stimuleert je om eens kritisch naar je zelf en je eigen organisatie te kijken.

Bron van inspiratie

The Big for Life is een inspirerend boek om te lezen, leest makkelijk, ook door de korte hoofdstukken. Thomas Derale is een mooi boegbeeld voor leiderschap, niet alleen op het zakelijke vlak, maar ook leiderschap in je persoonlijke leven. Het zet je tot nadenken, een bewustwording waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet en ook nadenken over hoe je het zou willen en waarom.Eigenlijk is het heel simpel zoals hij het beschrijft, maar kom er maar eens op. Dit boek is een aanrader voor alle leidinggevenden!

High Five voor Big Five

Dit management boek is een prachtig boek dat snel wegleest, je inspireert en aan het denken zet. Neem verantwoording over je eigen leven is de boodschap. Nieuw perspectief op hoe je je zelf of je bedrijf of personeel kunt motiveren. Dit door te vragen wat hun doelen zijn in het leven en die te verbinden met die van het bedrijf. Dit alles in een prachtig verhaal dat me echt heeft geraakt.

Bestel snel het boek The Big Five for Life

Je betaalt alleen de verzendkosten (€ 4,95)

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

Over de auteur

John P. Strelecky

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals The Why Café en The Big Five for Life.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik ben gecertificeerd Big Five for Life coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Ik wens jou of wie je één van de boeken gunt veel leesplezier!

Warme groet,

Jenny Peters

Jenny Peters