e-book De Persoonlijke Onderhoudsgids

Voor groei, plezier en voldoening

Download 'De Persoonlijke Onderhoudsgids' en begin de reis naar een betere jij. Geef jezelf het onderhoud dat je verdient!

Cover van het e-book 'De Persoonlijke Onderhoudsgids' door Jenny Peters, met een afbeelding van een professioneel pitstop team in actie tijdens een autorace, wat de dynamiek symboliseert van een midlife pitstop, aangeboden op www.midlifepitstop.nl.

Voorkomen is beter dan genezen (of repareren)

Onderweg ergens naartoe stranden, je moet er niet aan denken. Je wil door blijven rijden met de auto en dus gaat hij op tijd naar de garage en investeer je in onderhoud ervan. Dit snappen we allemaal, we piekeren er niet over om dit onderhoud over te slaan. Gek eigenlijk dat als het gaat over ons eigen functioneren we daar heel anders tegen aankijken.

Onderhoud aan mezelf. Duh??

De beste investering is die in jezelf

  • De principes die voor je auto gelden, gelden ook voor jou. Maar veel mensen zien dit niet of willen dit niet zien.
  • Ik? Nee, ben je gek, dat heb ik niet nodig.
  • Ik red het wel.
  • Kost wel veel geld. Dat is het (ben ik) niet waard. Dat kunnen we beter besteden.
  • En zeker, grote kans dat je het wel redt. En misschien ga je niet eens stranden en kom je op halve kracht best ver.
  • Alleen wat er echt NIET gaat gebeuren op deze wijze is dat jij eruit kunt halen wat er in je zit. Hoe zonde! Want daar is je leven toch voor?
Cover van het e-book 'De Persoonlijke Onderhoudsgids' door Jenny Peters, met een afbeelding van een professioneel pitstop team in actie tijdens een autorace, wat de dynamiek symboliseert van een midlife pitstop, aangeboden op www.midlifepitstop.nl.

Doe jezelf een plezier en start vandaag. Door de gratis Persoonlijke Onderhoudsgids te downloaden.

In het e-book vind je

  • waarom onderhoud noodzakelijk is voor je werk én persoonlijke leven;
  • Vragen om helder te krijgen waar jij onderhoud kan gebruiken;
  • 10 tips waarmee je direct aan de slag kunt;
  • Hoe je groei, plezier en voldoening in je leven brengt.

Wat een informatief e-book!

'Door de vragen voor zelfonderzoek en de tips kon ik er direct mee aan de gang. Ik sla geen onderhoudsbeurt meer over. Aanrader!'

Vrolijke vrouw buiten op een stadsplein.

Marijke

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol. Ik ga het aan. Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht. En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven. Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Loopbaancoach zit lachend op bakstenen muur in park.

Onderhoud aan jezelf gaat over veel meer dan voorkomen dat je onderweg strandt

Onderhoud gaat over worden wie je bent.

>