arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis e-book: Shoot! Is het al zo laat?

Alles over de uitdagende fase die midlife heet. In dit gratis e-book lees je over:

  • Wat de midlife is
  • Wat er speelt in deze uitdagende fase van het leven
  • Waarom het bij de één crisis is en bij de ander niet
  • 10 tips over hoe je er mee om kunt gaan
Lees meer over de uitdagende fase die midlife heet
deelnemer Life Safari

Wat een informatief e-book! Het fijnste vond ik dat ik me na het lezen realiseerde dat wat er speelde in mijn leven eigenlijk heel normaal was. En door de tips wist ik ook hoe ik er mee om kon gaan. Aanrader!

Marijke

Op mijn vijfenveertigste startte ik met de opleiding Toegepaste Psychologie want gedrag en ontwikkeling van mensen vond ik mateloos interessant. Ik was 50 toen ik het felbegeerde bachelor papiertje haalde. En daar stond ik dan. Wat nu?

Ik wilde iets voor mezelf beginnen. Dat was me wel duidelijk. Wat me ook helder was geworden dat ik al jaren in een levensfase zat die midlife werd genoemd. 

Dat mijn behoefte aan verandering, het weer naar school gaan, de onrust die ik ervaarde op allerlei vlakken in mijn persoonlijke leven, daar mee te maken had.

Hoe meer ik me er in ging verdiepen hoe helderder het voor mij werd dat dit de doelgroep was waarvoor ik iets wilde betekenen. Want dat mensen in deze fase van het leven meer dan ooit met uitdagingen (laat ik het positief formuleren) geconfronteerd worden, stond voor mij als paal boven water. Omdat ik er achter kwam dat veel mensen eigenlijk niet weten wat de midlifefase nu precies is en wat er gaande is, heb ik een e-book geschreven. In dit e-book krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de midlife?
  • Welke aspecten spelen er in de midlife?
  • Wanneer is het crisis?
  • Hoe kun je er mee omgaan?

Midlife Pitstop

Download hier het gratis e-book Shoot! Is het al zo laat?

Lees alles over de uitdagende fase in het leven die midlife heet zodat jij erom kunt gaan en crisis kunt voorkomen!
Lees meer over de uitdagende fase die midlife heet
We gebruiken cookies.