Experience Online Training

Vijf weken aan de slag voor groei, plezier en voldoening

Gun jezelf deze mini pitstop. Gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Big Five For Life

In 5 weken tijd leer je hoe je een positieve verandering in je leven kunt brengen en meer energie kunt krijgen. Dit programma helpt je beter je tijd te managen, om te gaan met uitdagingen, te ontdekken wat echt belangrijk voor je is en te genieten van de goede dingen in het leven.

Dit levert de online training Experience je op:

Je creëert focus en daarmee rust in je hoofd

Je krijgt snel helder welke zaken echt belangrijk voor je zijn

Je ontdekt wat je energie kost en geeft

Je ontdekt belemmeringen en hoe je kansen benut

Positiviteit in je leven

Persoonlijke groei en plezier

Deze mensen gingen je voor met de online training Experience

Het heeft me handvatten gegeven om ook daadwerkelijk keuzes te maken

"Ik miste tijd voor mezelf en balans in mijn leven. Deze online training heeft me heel erg geholpen om weer naar de basis te gaan waar het leven om draait."

Andrea

"

42 jaar

Dankzij jouw lessen weet ik waar mijn onbestemde gevoel vandaan kwam

Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt)."

Albert

"

53 jaar

De online training heeft me geholpen met focus en richting in mijn leven

"Deze training is echt een must-do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart. Mooie werkboeken. Echt super inspirerend om bezig te zijn."

Mieke

"

44 jaar

Vijf weken iedere week een les over diverse onderwerpen

Je bepaalt zelf wanneer je aan de slag wilt.

Persoonlijke video's en inspirerende opdrachten

Met inspirerende oefeningen over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt.

Online Experience Museummomenten

Over mij en Midlife Pitstop

Dit levert Life Safari jou op

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben gecertificeerd Big Five for Life coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Gun jij jezelf deze mini pitstop? Gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Vijf weken aan de slag met je persoonlijke groei voor slechts € 99,97

Een unieke reis naar persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking

"De Online Experience" is ontworpen om jou de tools en inzichten te bieden die nodig zijn voor een positieve levensverandering, geheel op jouw eigen tempo en vanuit elke locatie. Met flexibele toegang, inspirerende oefeningen, wekelijkse lessen, en een professionele online leeromgeving, biedt dit programma alles wat je nodig hebt om te groeien, te leren, en je leven te verrijken. Bereid je voor op een reis die zowel verhelderend als praktisch is, en die je zal helpen om het beste uit jezelf en je tijd te halen.

Flexibel

Doordat de training online is, bepaal je zelf wanneer en waar je aan de slag gaat

Inspirerende oefeningen

Over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt

Vijf wekelijkse lessen

Met iedere week een persoonlijke video over het onderwerp van de betreffende week

Professionele online leeromgeving

Alle opdrachten en video's staan in een professionele online leeromgeving voor gemak, overzicht en structuur

Veel gestelde vragen over de Online Training Experience

Hoeveel tijd kost het me?

Dat hangt er een beetje vanaf. Als je iedere week met de les aan de gang gaat die je toegestuurd krijgt, kost je dit ongeveer 1 tot 2 uur per week. Als je meer wilt kun je eenvoudig meer tijd steken in de opdrachten. Dan haal je er ook meer uit :-).

Zit ik vast aan het tempo van iedere week een les doen?

Ja en nee. Na afronden van een les krijg je een week later de volgende les. Mocht je een week geen tijd hebben gehad dan ontvang je nog geen volgende les. Pas na afronding van een les gebeurt dit. Het tempo kun je dus wel enigszins zelf bepalen. Wel goed om te weten dat je geen onbeperkte toegang tot de online leeromgeving hebt.

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt twee maanden toegang tot de Online Academy van Midlife Pitstop om de training te doen. Mocht je meer tijd nodig hebben dan kan dat eenvoudig, tegen vergoeding van een klein bedrag, geregeld worden.

Kan ik persoonlijke coaching erbij krijgen als ik hulp nodig heb?

Ja dat kan zeker! Bij een aantal lessen staat dit dit aangegeven en vind je een link om dit eenvoudig aan te vragen en te regelen. Je kunt minimaal een half uur coaching kopen. Jij bepaalt zelf of dit voldoende is of je meer wilt. De coaching is altijd online via Zoom. Zodra jij coaching hebt gekocht, neem ik contact met je op om een afspraak met je te maken.

  • Ontdek wat voor jou belangrijk is
  • Krijg je persoonlijke kompas helder
  • Creëer focus op wat voor jou belangrijk is
  • Ervaar (weer) zin- & betekenisgeving
  • Breng energie en plezier in je leven

Starten vandaag betekent over vijf weken concreet resultaat!

Niet tevreden? Geld terug!

Het gaat niet gebeuren maar toch ... mocht je na de online training niet tevreden zijn over de inhoud, dan krijg jij je geld terug.

>