Experience Online Training

Vijf weken aan de slag voor groei, plezier en voldoening

Gun jezelf deze mini pitstop. Gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Dit levert de online training Experience je op:

Big Five For Life

Deze mensen gingen je voor met de online training Experience:

"Het heeft me handvatten gegeven om ook daadwerkelijk keuzes te maken"
Ik miste tijd voor mezelf en balans in mijn leven. Deze online training heeft me heel erg geholpen om weer naar de basis te gaan waar het leven om draait.
Andrea
42 jaar
"Dankzij jouw lessen weet ik waar mijn onbestemde gevoel vandaan kwam"
Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt).
Albert
53 jaar
"De online training heeft me geholpen met focus en richting in mijn leven"
Deze training is echt een must-do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart. Mooie werkboeken. Echt super inspirerend om bezig te zijn.
Mieke
44 jaar

Online Training Experience

Online Experience Museummomenten

Vijf weken iedere week een les over diverse onderwerpen

Je bepaalt zelf wanneer je aan de slag wilt.

Persoonlijke video's en inspirerende opdrachten

Met inspirerende oefeningen over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt.

Vijf weken aan de slag met je persoonlijke groei voor slechts € 99,97

5/5

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben gecertificeerd Big Five for Life coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Jenny Peters

Gun jij jezelf deze mini pitstop? Gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Vijf weken aan de slag met je persoonlijke groei voor slechts € 99,97

5/5

Flexibel

Doordat de training online is, bepaal je zelf wanneer en waar je aan de slag gaat

Inspirerende oefeningen

Over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt

Vijf wekelijkse lessen

Met iedere week een persoonlijke video over het onderwerp van de betreffende week

Professionele online leeromgeving

Alle opdrachten en video's staan in een professionele online leeromgeving voor gemak, overzicht en structuur

Starten vandaag betekent over vijf weken concreet resultaat!

Veel gestelde vragen over de Online Training Experience

Dat hangt er een beetje vanaf. Als je iedere week met de les aan de gang gaat die je toegestuurd krijgt, kost je dit ongeveer 1 tot 2 uur per week. Als je meer wilt kun je eenvoudig meer tijd steken in de opdrachten. Dan haal je er ook meer uit :-).
Ja en nee. Na afronden van een les krijg je een week later de volgende les. Mocht je een week geen tijd hebben gehad dan ontvang je nog geen volgende les. Pas na afronding van een les gebeurt dit. Het tempo kun je dus wel enigszins zelf bepalen. Wel goed om te weten dat je geen onbeperkte toegang tot de online leeromgeving hebt.
Je hebt twee maanden toegang tot de Online Academy van Midlife Pitstop om de training te doen. Mocht je meer tijd nodig hebben dan kan dat eenvoudig, tegen vergoeding van een klein bedrag, geregeld worden.
Ja dat kan zeker! Bij een aantal lessen staat dit dit aangegeven en vind je een link om dit eenvoudig aan te vragen en te regelen. Je kunt minimaal een half uur coaching kopen. Jij bepaalt zelf of dit voldoende is of je meer wilt. De coaching is altijd online via Zoom. Zodra jij coaching hebt gekocht, neem ik contact met je op om een afspraak met je te maken.

Niet tevreden? Geld terug!

Het gaat niet gebeuren maar toch ... mocht je na de online training niet tevreden zijn over de inhoud, dan krijg jij je geld terug.