Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Vijf weken aan de slag voor plezier, energie en voldoening

Gun jezelf deze mini pitstop. Gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

100+
mensen hebben de online training Experience al gevolgd

Dit levert de online training Experience je op:

 • Je creëert focus en daarmee rust in je hoofd
 • Je krijgt snel helder welke zaken echt belangrijk voor je zijn
 • Je ontdekt wat je energie kost en geeft
 • Je ontdekt belemmeringen en hoe je kansen benut
 • Je bent in staat betere keuzes te maken
 • je pakt (weer) regie over je leven

Deze mensen gingen je voor met de online training Experience:

"Het heeft me handvatten gegeven om ook daadwerkelijk keuzes te maken die mij iets opleveren"

Ik miste tijd voor mezelf en balans in mijn leven. Deze online training heeft me heel erg geholpen om weer naar de basis te gaan waar het leven om draait. 

Achtergrond
Andrea, 42 jaar

"Dankzij jouw lessen weet ik waar mijn onbestemde gevoel vandaan kwam"

Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt).


Achtergrond
Albert, 49 jaar

"De online training heeft me geholpen met focus en richting in mijn leven"

Deze online training is echt een must-do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart. Mooie werkboeken. Een aanrader. Echt super inspirerend om bezig te zijn.

Achtergrond
Mieke, 44 jaar
Vijf weken aan de slag voor persoonlijke groei

Online training Experience

aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Vijf weken iedere week een les over diverse onderwerpen

Je bepaalt  zelf wanneer je gaat aan de gang wanneer het jou uitkomt. Lekker makkelijk. En flexibel.

aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke video's en inspirerende opdrachten

Met inspirerende oefeningen over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt.
Vijf weken aan de slag met je persoonlijke groei voor slechts € 99,97
over mij en mijn bedrijf Midlife Pitstop

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept.

Life en loopbaancoach

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept.

Starten vandaag betekent over vijf weken concreet resultaat!

 • Ontdek wat voor jou belangrijk is 
 • Krijg je persoonlijke kompas helder
 • Creëer focus op wat voor jou belangrijk is
 • Ervaar (weer) zin- & betekenisgeving
 • Breng energie en plezier in je leven
Dit krijg je

Flexibel

Doordat de training online is, bepaal je zelf wanneer en waar je aan de slag gaat
Dit krijg je

Inspirerende oefeningen 

Over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt.
Dit krijg je

Vijf wekelijkse lessen

Met iedere week een persoonlijke video over het onderwerp van de betreffende week

Dit krijg je

Professionele online leeromgeving

Alle opdrachten en video's staan in een professionele online leeromgeving voor gemak, overzicht en structuur.

Vijf weken aan de slag voor persoonlijke groei

Vijf weken aan de slag voor de prijs van een kopje koffie op het terras

aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Vijf weken iedere week een les over diverse onderwerpen

Jij bepaalt het moment op de dag en de week wanneer je aan het werk wilt.

Makkelijk en flexibel.

aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling

Aan de slag via professionele online leeromgeving

Met inspirerende oefeningen en video's over museummomenten, tijd, waarden en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt.
35 dagen persoonlijke ontwikkeling voor 

slechts €99,97

Veel gestelde vragen over de Online Training Experience

Hoeveel tijd kost het me?

Dat hangt er een beetje vanaf. Als je iedere week met de les aan de gang gaat die je toegestuurd krijgt, kost je dit ongeveer 1 tot 2 uur per week. Als je meer wilt kun je eenvoudig meer tijd steken in de opdrachten. Dan haal je er ook meer uit :-).

Zit ik vast aan het tempo van iedere week een les doen?

Ja en nee. Na afronden van een les krijg je een week later de volgende les. Mocht je een week geen tijd hebben gehad dan ontvang je nog geen volgende les. Pas na afronding van een les gebeurt dit. Het tempo kun je dus wel enigszins zelf bepalen. Wel goed om te weten dat je geen onbeperkte toegang tot de online leeromgeving hebt,

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

Je hebt twee maanden toegang tot de Online Academy van Midlife Pitstop om de training te doen. Mocht je meer tijd nodig hebben dan kan dat eenvoudig, tegen vergoeding van een klein bedrag, geregeld worden.

Kan ik persoonlijke coaching erbij krijgen als ik hulp nodig heb?

Ja dat kan zeker! Bij een aantal lessen staat dit dit aangegeven en vind je een link om dit eenvoudig aan te vragen en te regelen. Je kunt minimaal een half uur coaching kopen. Jij bepaalt zelf of dit voldoende is of je meer wilt. De coaching is altijd online via Zoom. Zodra jij coaching hebt gekocht, neem ik contact met je op om een afspraak met je te maken.

Niet tevreden? Geld terug!

Het gaat niet gebeuren maar toch ... mocht je na de online training niet tevreden zijn over de inhoud, dan krijg jij je geld terug. 

arrow_drop_up arrow_drop_down