The Why Cafe

Blue Monday wordt Happy Monday!

20 januari staat Blue Monday weer voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Ruim dertig coaches van Big Five for Life™ verspreiden namelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft.

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

Een week lang gratis boeken
Overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life™ is tevens uitgever van de boeken. In samenwerking met ruim dertig coaches door heel Nederland, geven zij The Why Café gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Omdat het zo’n succesvol boek is, kun je het boek bij ruim dertig vestigingen ophalen, waaronder Velp/Arnhem. De actie duurt van maandag 20 januari tot en met vrijdag 24 januari 2020. Hieronder is te vinden waar en wanneer je het boek op kunt halen.

Wat is Blue Monday?
Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek

Boek The Why Cafe waar af te halen?
Ik ben op de volgende plekken en tijden aanwezig om je het boek te overhandigen:

>> Bibliotheek Arnhem Centrum – Rozet (Kortestraat 16 – 6811 EP Arnhem)

  • Op maandag 20 januari van 10 tot 12 uur en
  • Op maandag 20 januari van 18.30 tot 20 uur

>> MooiHuijs in Velp (Emmastraat 24 – 6881 SV Velp – ingang naast Cas Koffie)

  • Maandag 20 januari van 15 tot 17 uur
  • Woensdag 22 januari van 15 tot 17 uur
  • Woensdag 22 januari van 19.30 tot 20.30 uur

Mocht het je nu echt niet lukken om het boek in deze tijdblokken af te halen, stuur me dan een mailtje (jenny@midlifepitstop.nl), dan kijken we welke andere mogelijkheden er nog zijn. Let wel: je kunt het boek alleen ophalen, versturen per post is geen alternatief :).

Ik hoop je te zien! Laat je inspireren in de week van Blue Monday!

Hartelijke groeten,
Jenny Peters