Grondlegger van Big Five for Life komt naar Nederland en jij kunt hem ontmoeten!

Unieke kans! Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de Life Safari Special, de tweedaagse Big Five for Life workshop, die plaatsvindt op 8 en 9 oktober 2019 schuift John Strelecky hoogstpersoonlijk zelf aan voor een speciale Masterclass.

Echt heel bijzonder!

HOE ZIET DEZE LIFE SAFARI SPECIAL ERUIT?

  • In de tweedaagse workshop ontdek jij jouw persoonlijke Big Five for Life en reden van bestaan. Deze pakken ze jou nooit meer af!
  • De eerste dag bestaat uit een dag- en avondprogramma, inclusief een overheerlijke lunch én diner.
  • Op de tweede dag schuift John Strelecky aan en is hij beschikbaar voor alle prangende vragen, geeft hij tips en tricks, helpt hij om jouw Big Five te implementeren in jouw leven én geeft hij een speciale Masterclass!

Kijk even naar onderstaande video van John Strelecky toen hij vorig jaar aanwezig was op de Leadership Summit in Duitsland en laat je inspireren.

Goed om te weten…

Waar vindt het plaats?
In Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een mooiere plek om je persoonlijke Big Five for Life te vinden is er natuurlijk niet!

Wat kost deze Life Safari Special?
De prijs is €895,00, inclusief onbeperkt koffie, thee en water, 2x overheerlijke lunch, 1x luxe diner, ontmoeting met John Strelecky.

Heb je nog tips?
Absoluut! Neem je boek(en) mee en laat ze signeren door de bestseller himself. Het wordt een ervaring die je nooit meer vergeet!

Er is me nog iets niet duidelijk …
Dat kan altijd, stuur me gerust een mail met je vragen en ik beantwoord die zo snel mogelijk: jenny@midlifepitstop.nl

Kan ik me nog opgeven?
Ha, yes! er zijn nog een paar plaatsen. Stuur me een mailtje (zie email hierboven) en laat weten dat je erbij wilt zijn! Dan reserveer ik je plek.

Let op! Vol = vol

Heb je ooit eerder overwogen jouw persoonlijke Big Five for Life te willen ontdekken maar het niet gedaan, dan is dit een kans die je niet mag missen.

Ik hoop je te zien op 8 en 9 oktober!

Jenny