agenda

Overzicht data van inspiratie workshop en Big Five for Life workshops

De tweedaagse Big Five for Life workshop als ook de inspiratie workshops (duur ca. 2 uur) staan regelmatig op de agenda.

De inspiratie workshops vinden meestal plaats in de avond. Deze avonden zijn erg geschikt om kennis te maken met de Big Five for Life methode en met mij. De workshop is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Op verzoek geef ik deze inspiratie workshop ook op locatie. Bijvoorbeeld op je werk, de sportclub of voor jou en je vrienden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kalender Big Five for Life workshop & Inspiratie workshops (uiteraard volgens de huidige Corona richtlijnen!)

Volgende data zijn gepland voor de tweedaagse Big Five for Life workshops. De workshop is de start van het 90 dagen durende Life Safari programma:
  • 15 & 16 oktober 2020
  • 25 & 26 november 2020
  • 20 & 21 januari 2021

Meer informatie is hier te vinden.

Resultaten na het volgen van het programma

Helderheid in en focus op welke vijf zaken het belangrijkste zijn voor jou. Waar jouw hart van open gaat, waar jij je op wilt richten. Een concreet stappenplan om dit te gaan realiseren.

De Big Five for Life workshop duurt twee volle dagen en na de workshop ontvang je nog 13 weken lang online ondersteuning. Hierbij ligt de focus op het eigen maken en implementeren van je stappenplan. De kosten van dit 3 maanden durende traject bedragen € 795,-. (Let op: veel werkgevers vergoeden dit traject). Hiervoor krijg je:

  • 2 dagen workshop inclusief op beide dagen koffie, thee, lunch en lekkers
  • een werkboek
  • een boek naar keuze van John Strelecky (bedenker van Big Five for Life)
  • 3 maanden online ondersteuning na de workshop (wekelijks een e-mail met tips, inspirerende oefeningen en informatie

Wil je erbij zijn? Stuur dan een e-mail naar: jenny@midlifepitstop.nl dan reserveer ik jouw plek!