agenda

Overzicht data van inspiratie workshop en Big Five for Life workshops

De tweedaagse Big Five for Life workshop als ook de inspiratie workshops (duur ca. 2 uur) staan regelmatig op de agenda.

De inspiratie workshops vinden meestal plaats in de avond. Deze avonden zijn erg geschikt om kennis te maken met de Big Five for Life methode en met mij. De workshop is laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Op verzoek geef ik deze inspiratie workshop ook op locatie. Bijvoorbeeld op je werk, de sportclub of voor jou en je vrienden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kalender Big Five for Life workshop & Inspiratie workshops

In februari 2020 vindt de volgende workshop plaats. Definitieve datum volgt snel!

Resultaten na het volgen van het programma

Helderheid in en focus op welke vijf zaken het belangrijkste zijn voor jou. Waar jouw hart van open gaat, waar jij je op wilt richten. Een concreet stappenplan om dit te gaan realiseren

De Big Five for Life workshop duurt twee volle dagen en na de workshop ontvang je nog 13 weken lang online ondersteuning. Hierbij ligt de focus op het eigen maken en implementeren van je stappenplan. De kosten van dit 3 maanden durende traject bedragen € 795,-. (Let op: veel werkgevers vergoeden dit traject). Hiervoor krijg je:
  • 2 dagen workshop inclusief op beide dagen koffie, thee, lunch en lekkers
  • een werkboek
  • een boek naar keuze van John Strelecky (bedenker van Big Five for Life)
  • 3 maanden online ondersteuning na de workshop (wekelijks een e-mail met tips, inspirerende oefeningen en informatie

Wil je erbij zijn? Vul dan onderstaand formulier in, dan reserveer ik jouw stoel.