Life Safari 

programma

Begin een persoonlijke ontdekkingsreis met de Life Safari van Big Five for Life. Dit is jouw moment om stil te staan bij wat echt telt: ontdekken wat voor jou belangrijk is en waarvoor jij elke ochtend je bed uit wilt komen.

Pak een pitstop voor persoonlijke groei, plezier en voldoening

Vrolijke Big Five for Life coach spreidt armen in het bos.

De beste investering die je kunt doen, is die in jezelf!

Ontdek wat jij belangrijk vindt en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt. Zodat je eruit haalt wat er in zit en voorkomt dat al het moois dat je in je hebt en te bieden hebt, ongebruikt blijft. Want hoe zonde is dat!

Ontdek jouw belangrijkste levensdoelen voor een betekenisvol leven

Uiteraard volgens jouw definitie van betekenis. Lijkt je dit wat? Ga dan op persoonlijke reis met de Life Safari (zoals we dat in Big Five for Life termen noemen)! 

  • een inspirerende tweedaagse workshop op locatie
  • 15 weken online coaching via de Midlife Pitstop Academy

De basis van het Life Safari Programma is het wereldwijd beproefde Big Five for Life concept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet. Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen (je Big Five for Life). Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en je werk. En natuurlijk nog belangrijker, ook de stappen die je daar naartoe leiden. Je gaat aan de gang met het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.


Dit biedt het Life Safari Programma

15 weken programma

Een inspirerende tweedaagse workshop met daarna 15 weken online coaching

Uniek concept

Basis van de Life Safari is het inspirerende Big Five for Life™ concept

Gegarandeerd resultaat

Voor minder doe ik het niet 🙂

Helder kompas

Jouw vijf belangrijkste doelen helder in een concreet plan

Leren door te doen

Actiegericht en praktisch stappen zetten naar jouw toekomst

Inspiratie en positiviteit

Op een laagdrempelige en positieve manier aan de gang met wat er voor jou toe doet

Dit zeggen deelnemers over het Life Safari Programma

Wat een inspirerend, persoonlijk bewustwordingsproces. Echt een aanrader voor iedereen. Met de uitkomst ervan heb ik een goede basis voor de rest van mijn leven.

Ingrid

Ervaringen Life Safari deelnemers

Door de workshop en de online support heb ik helder gekregen wat voor mij belangrijk is en waar ik op wil focussen. Het heeft me veel energie opgeleverd en handvatten om daadwerkelijk acties te ondernemen.

Isus

Ervaringen Life Safari deelnemers

Een inspirerend programma dat richting geeft aan de toekomst. Na de workshop ging ik naar huis met mijn persoonlijke Big Five en positieve energie!

Rolf

Life Safari Programma

De investering van het 3 maanden durende Persoonlijke Groei Programma bedraagt slechts € 795,-
Bij te boeken: twee persoonlijke coachsessies

 

Dit levert het Life Safari Programma jou op

Richting

Door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen en waar jij in de ochtend je bed voor uitkomt. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik (nog)?’

Genieten

Door wat je gedurende het programma ontdekt hebt over jezelf en waar je naar toe wilt stuur je op die dingen die er voor jou toe doen. Dit zorgt voor positiviteit, voldoening en betekenis in je leven.

Rust

Doordat je helder hebt wat jouw persoonlijke Big Five for Life is en weet hoe je er mee aan de gang kunt en stappen kunt zetten.

Blijvend resultaat

Het meest krachtige van het programma is dat het een duurzaam resultaat oplevert. De uitkomsten van het programma zijn een stevige basis voor jouw persoonlijke én professionele leven.

Focus

De acties die je formuleert helpen je op weg en zorgen voor focus en maken dat je beter en makkelijker keuzes maakt.

Garantie

Doordat Big Five for Life een wereldwijd beproefd concept is krijg jij 100% garantie op het ontdekken van jouw persoonlijke Big Five for Life.

Dit levert Life Safari jou op

Wie is jouw Big Five for Life™ coach?

Ik ben Jenny Peters en werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.Ik ga het aan.


Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.


En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.


Ik ben gecertificeerd Big Five for Life coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Vrolijke Jenny Peters buiten met bril en blauwe jas.

Life Safari Programma

De investering van het hele 3 maanden durende Life Safari Programma bedraagt slechts € 795,00

Just do it
  • Een tweedaagse Big Five for Life workshop op locatie;
  • Lunch, koffie, thee, lekkers tijdens de workshop;
  • Cursusmateriaal en gratis boek naar keuze van John Strelecky (bedenker van Big Five for Life);
  • 15 Weken online coaching na de workshop via de Midlife Pitstop Academy;

De eerstvolgende workshops zijn gepland

 

De ervaringen van eerdere deelnemers aan het Life Safari programma

Ik heb op een verrassende en inspirerende manier inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Met de resultaten van het programma kan ik op zoek gaan naar een toffe baan.

Jorine

Door het programma kom je tot de kern. De dingen weet je vaak wel alleen kun je er dan weinig mee. Nu wel! Het sparren met mede-cursisten tijdens de workshop, de vragen en aanvullingen door hen en Jenny maakte het extra waardevol voor mij.

Marianne

Het is een inspirerende programma waarbij het proces volgen en vertrouwen echt werkt. Mooi om te zien dat er een passende Big Five for Life uitkomt waarmee je concreet aan de slag kunt. Door het programma is het me nog duidelijker geworden dat het mijn eigen leven is waar het om gaat.

Kim

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

  • Verlang je naar meer plezier in wat je doet?
  • Wil je ontdekken wat je echt wilt?
  • Wil je bezig met die dingen die er voor jou toe doen?
  • Wil je vol vertrouwen keuzes maken over je werk, relaties en de toekomst?
Life Safari quote

Veel gestelde vragen over Life Safari Programma

Waar vindt de tweedaagse workshop plaats?

Meestal in omgeving Arnhem. Woon je wat verder weg? Ik ken leuke accommodaties voor een overnachting in de buurt zodat je niet heen en weer hoeft te reizen. Voordeel is dat je er dan even helemaal tussenuit bent :-). Een mooi cadeau voor jezelf! Stuur me een berichtje als je mijn hulp hierbij kunt gebruiken.

Wat kost het Life Safari Programma?

Het drie maanden durende programma dat start met de tweedaagse workshop kost € 795,- bij betaling in één keer. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Je betaalt dan 2 x € 400,-. Laat even weten bij je aanmelding als je hier de voorkeur aangeeft.

Wat krijg ik voor mijn investering?

De investering is inclusief cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en versnaperingen tijdens de workshop. Ook krijg je een gratis boek naar keuze van John Strelecky, grondlegger van Big Five for Life. Na de workshop ontvang je 15 weken lang online coaching via de Midlife Pitstop Academy om je persoonlijke Big Five for Life in actie om te zetten en op weg te gaan.

Kan ik persoonlijke coaching krijgen tijdens het programma?

Ja zeker. Dit kun je al tijdens de aanmelding aangeven maar ook op iedere ander moment tijdens het programma kun je mijn hulp inschakelen. Jij bepaalt hoe vaak en hoeveel. Geen probleem.

100% garantie op het ontdekken van je Big Five for Life

Het gaat niet gebeuren maar toch ... Heb je jouw big five niet ontdekt tijdens de tweedaagse workshop dan krijg jij je geld terug.

>