Life Time 

jaarprogramma

Hét vijf-sterren jaarprogramma voor persoonlijke groei op basis van vijf belangrijke pijlers in jouw leven

Twee vrouwen in een coach gesprek in een woonkamer.

Meedoen met LifeTime levert je op:

365 dagen programma

Een inspirerende tweedaagse workshop met daarna 100 dagen online coaching

Uniek concept

Basis van de Life Safari is het inspirerende Big Five for Life™ concept

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke groei, energie en focus

Helder kompas

Jouw vijf belangrijkste doelen helder in een concreet plan

Leren door te doen

Actiegericht en praktisch stappen zetten naar jouw toekomst

Inspiratie en positiviteit

Op een laagdrempelige en positieve manier aan de gang met wat er voor jou toe doet

Ik ben Jenny Peters en een jaar lang jouw persoonlijke Big Five for Life coach bij het LifeTime Programma

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol. Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die op zoek zijn naar perspectief en voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf en hun leven kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik hoop je te zien bij het LifeTime programma!

Jenny

Glimlachende Big Five for Life coach zittend op houten bankje in bos.
Ervaringen Life Safari deelnemers

-Isis

deelnemer Life Safari programma

Door de workshop, de online support en de begeleiding van Jenny heb ik helder gekregen wat voor mij belangrijk is en waar ik op wil focussen. Het heeft me veel energie opgeleverd en handvatten om daadwerkelijk acties te ondernemen.

-Ingrid

deelnemer Life Safari programma

Wat een inspirerend, persoonlijk bewustwordingsproces. Echt een aanrader voor iedereen. Met de uitkomst ervan heb ik een goede basis voor de rest van mijn leven.

Vrolijke vrouw buiten op een stadsplein.

Marijke

deelnemer Life Safari programma

Een mooi programma met geweldige tweedaagse workshop met een mooie persoonlijke Big Five for Life als cadeau. De online ondersteuning heeft me geholpen met stappen zetten en op weg te gaan.

Je gaat in het Life Time Jaarprogramma aan de slag met deze gebieden 

Leef

Leef

persoonlijke doelen stellen en op weg

Vitaliteit

Vitaliteit

gezondheid en vitaliteit voor energie

Werk

Werk

werkplezier en geluk ervaren

Bewustzijn

Bewustzijn

persoonlijk groeien op elk gewenst gebied

Vrijheid

Vrrijheid

leven volgens jouw waarden

LifeTime Jaarprogramma

Het LifeTime jaarprogramma op een rijtje

  • de inspirerende tweedaagse Big Five for Life workshop
  • een professionele online leeromgeving met opdrachten voor de diverse modules
  • aan de slag met de thema's: LEEF, VITALITEIT, WERK, BEWUSTZIJN, VRIJHEID
  • 3 uur persoonlijke coaching (online of op locatie)
  • toegang tot community met deelnemers en andere coaches met themabijeenkomsten
  • 365 dagen support per e-mail
  • 100% garantie op het ontdekken van jouw persoonlijke Big Five for Life en missie

Dit krijg je als je meedoet met het LifeTime jaarprogramma

Persoonlijke begeleiding

Drie uur persoonlijke coaching (online via Zoom of op locatie)

365 dagen support via de mail

Gedurende het hele programma support via de mail

Tweedaagse Big Five for Life™ workshop op locatie

inspirerende workshop waarin je jouw waarom en belangrijkste levensdoelen helder krijgt.

Online Community

Deelnemers en Big Five for Life coaches bij elkaar voor support en inspiratie. Ook na afloop van het jaarprogramma.

100% Garantie

100 % garantie op ontdekken van jouw persoonlijke missie en jouw Big Five for Life.

Dit levert Life Safari jou op

Veel gestelde vragen over het LifeTime Jaarprogramma

Hoe werkt het met betalen, ineens of in termijnen?

Je hebt de keuze om het bedrag van € 1595,- in één keer te betalen of in 12 maandelijkse termijn van € 145,-. Op de betaalpagina geef je dit eenvoudig zelf aan. Bij betaling in termijnen ga je akkoord met een automatische incasso. Dit betekent dat de € 145,- iedere maand automatisch van jouw rekening wordt afgeschreven. Je krijgt iedere maand een factuur en hebt er verder geen omkijken naar.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Het programma start met vijf weken online in de verschillende thema's (Leef, Vitaliteit, Werk, Bewustwording, Vrijheid). Daarna volgt de tweedaagse workshop op locatie. Dit zijn twee aaneengesloten dagen met ervoor en erna specifieke opdrachten. De resterende (~44) weken ga je online aan de slag met de vijf thema’s in 15 verschillende opdrachten. Deze opdrachten sluiten aan op de workshop waarin jij je persoonlijke Big Five for Life helder hebt gekregen. Dit zorgt voor implementatie, toepassing en stappen zetten! Tussen die opdrachten door hebben we de persoonlijke coaching waarbij jij bepaalt wanneer we de afspraak hebben.

Zit ik vast aan een specifieke periode of tijd voor wat betreft de persoonlijke coaching?

Nope! Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je mijn hulp in wilt schakelen. We maken snel en eenvoudig een afspraak wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Is de persoonlijke coaching online of op locatie?

Dat hangt er vanaf waar jij woont en waar je voorkeur naar uit gaat. Als je in de buurt van Velp (Gelderland) woont of er makkelijk naar toe kunt rijden dan ben je van harte welkom. Anders doen we de coaching online via Zoom. Dat werkt ook hartstikke goed heb ik ondertussen gemerkt.

Heb ik echt recht op 365 dagen support via de mail?

Ja, zeker! Gedurende het jaarprogramma kun je me iedere dag mailen en ga je ook antwoord van me ontvangen. In de vakantieperiode kan het zijn dat ik even wat minder snel reageer :-).

Ga ik de opdrachten van het jaarprogramma via de mail onvangen?

Nee! Alles van het jaarprogramma vindt plaats in een professionele online leeromgeving. Na aanmelding en vlak voor het starten van het programma krijg je toegang tot deze academy.

Investeer in jezelf met een jaar lang coaching voor slechts € 1595,00. Dagelijks sta ik klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op je pad naar groei.

Wil je meer weten over het programma of een vrijblijvende kennismaking plannen?
Laten we samen (virtueel) een kopje koffie drinken.

Niet tevreden? Geld terug!

Het gaat niet gebeuren maar toch ... mocht je na afloop van het LifeTime Programma niet tevreden zijn over de inhoud, dan krijg jij je geld terug.

>