Mijn kompas

Door het Midlife Pitstop Programma krijgen medewerkers helder wat ze (nog) willen en belangrijk vinden. Dit inzicht zorgt voor hernieuwde focus en energie. Het is een win-winsituatie voor medewerker en organisatie.

Het Midlife Pitstop Programma is een driedaagse workshop in kleine groepen van maximaal 12 personen. Het centrale deel is het ontdekken van je persoonlijke Big Five for LifeTM: die vijf dingen die je nog wilt doen, zien en ervaren. Big Five for Life is een wereldwijd beproefde methode.  De deelnemers krijgen 100% garantie op het ontdekken van hun persoonlijke Big Five for Life. Vier weken na de workshop is er nog een persoonlijke coachingssessie. Hierbij ligt de focus op het verder eigen maken en implementeren van het gemaakt stappenplan.

Resultaten na het volgen van het programma

    1. Inzicht in waar de medewerker staat en hoe hij/zij daar gekomen is
    2. Helderheid in en focus op welke 5 zaken het belangrijkste zijn voor de werknemer. Waar diens hart van open gaat, waar hij/zij zich op wilt richten
    3. Een concreet stappenplan om dit te gaan realiseren

Meer gedetailleerde informatie over het Midlife Pitstop Programma wordt in de video hieronder gegeven. Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.