Podcast 50+ ervaring: In gesprek met Jenny Peters Midlife Pitstop

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hoe Leuk! Emmy van Meir van 50+ ervaring heeft mij geïnterviewd over:

  • hoe ik het vind om 50plusser te zijn
  • waarom ik doe wat ik doe
  • wat mijn missie is en waaraan ik wil bijdragen
  • en … welke rol het inspirerende Big Five for Life ™ concept daarbij speelt

  Luister hier de podcast op Spotify (of zoek hem op op Apple music, Deezer en andere diensten). By the way, ook leuk voor 50minners :-)!

  The Big Five For Life
  Promo The Why Cafe

  Geïnspireerd door de podcast en wil je kennismaken met een van bovenstaande bestsellers van bedenker van Big Five for Life, John Strelecky? Klik dan op onderstaande knop. Tegen vergoeding van de verzendkosten krijg je hem thuis gestuurd. (Disclaimer: alleen als je niet eerder een boek van mij ontvangen hebt).