Ben je op zoek naar een baan? Of heb je het niet meer naar je zin en wil je ontdekken wat bij je past zodat je weer met plezier aan de slag kan? Zit je nu zonder werk?

Dan is dit jouw kans!
GRATIS loopbaancoaching met subsidie van de overheid

Ik ga je helpen met ontdekken wat je kunt, wat je wilt EN waar je blij van wordt in je werk om zo die baan te vinden waar jij het beste tot je recht komt. En wat zo mooi is: het kost jou helemaal niks. De overheid betaalt jouw traject.

Klinkt jou dit als muziek in oren?

Wacht dan niet te lang en geef je snel op. De beschikbare plekken zijn beperkt.

Dit GRATIS TRAJECT is voor jou als je:

Dit zeggen mensen die al gestart zijn met het traject:

"Jenny luistert echt en stelt goede vragen. Door de leuke opdrachten krijg ik steeds duidelijker hoe ik verder kan. Zo fijn om te ontdekken dat er nog mogelijkheden voor me zijn!"
Esther
42 jaar
"Wat een fijne gesprekken! Zo waardevol om te ontdekken dat er ondanks mijn leeftijd nog hartstikke veel kan. Ik ga straks met vertrouwen weer solliciteren. Aanrader dit traject bij Jenny!"
Anneke
48 jaar
"Jenny heeft me geholpen met ontdekken waar ik goed in ben, waar ik blij van word en dat er banen zijn die bij mijn ervaring passen. Ik kan niet wachten om weer te solliciteren!"
Marije
50 jaar

Mijn naam is Jenny Peters en ik ben jouw coach in dit traject

Wil je ook weer met plezier aan het werk en kun je daar wel wat (GRATIS) hulp bij gebruiken? Laat hieronder je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Wacht niet te lang. Beperkt aantal trajecten mogelijk!

PS Voldoe je aan de opleidingseisen die de overheid stelt (alleen basisonderwijs gevolgd OF vmbo, mbo 1 / mbo entree OF mbo 2 afgerond)? Anders kan ik je helaas niet helpen.

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Deze worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek je mogelijkheden en vindt werk waar je blij van wordt met dit GRATIS loopbaan traject!

Dit gaan we samen doen:

"Als je werk doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken."

Dit levert het traject jou op:

Gaan we samen aan de slag zodat jij stappen kunt zetten naar werk waar je blij van wordt?

Laat hieronder je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Wacht niet te lang. Beperkt aantal trajecten mogelijk!

PS Voldoe je aan de opleidingseisen (alleen basisonderwijs gevolgd OF vmbo, mbo 1/ mbo entree OF mbo 2 afgerond)? Anders kan ik je helaas niet helpen.

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Deze worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit traject is GRATIS voor jou omdat de overheid hier subsidie voor geeft. Ik vraag na afloop van het traject de subsidie aan. Geen gedoe voor jou en je hoeft vooraf ook niks voor te schieten. Lekker makkelijk dus :-).