Big Five For Life Coach

Gebruik je STAP budget

voor jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling

Kies één van de beschikbare programma's en gebruik je STAP budget om een stap te zetten in je persoonlijke leven of werk.

Met ingang van 2023 is de organisatie Big Five for Life™ geaccrediteerd en bied ik als aangesloten life- & loopbaancoach de inspirerende programma’s waarvoor je je STAP budget kunt gebruiken. Hieronder vind je de verschillende opties. Het Persoonlijke Groei Programma is GRATIS met inzet van je STAP budget. Bij de andere programma’s heb je een eigen bijdrage. Bekijk snel alle mogelijkheden!

Persoonlijke Groei Programma

Persoonlijke Groei Programma

Inhoud:

Persoonlijke Jaarprogramma

Persoonlijke Jaarprogramma

Inhoud:

Carriere GroeiProgramma

Carrière Groei Programma

Inhoud:

Volgende aanvraagronde is open op 3 juli 2023! Gebruik € 1000,- STAP budget voor jouw Persoonlijke Groei Programma

Heb je interesse en wil je je STAP budget gebruiken voor jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Hieronder lees je de stappen die nodig zijn voor inschrijving en aanvraag STAP budget.

STAP budget

Zo werkt het:

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.
Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.
En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept.

Stuur een mailtje naar jenny@midlifepitstop.nl als je vragen hebt over meedoen met STAP of over de programma’s

Als jij geen plan hebt voor jezelf, word je onderdeel van het plan van iemand anders.​