Alles kan

“Wat wil ik nog?”

Het belang voor u als werkgever

Een pitstop: een waardevolle investering in uw menselijk kapitaal

Grote kans dat een aanzienlijk aantal medewerkers al langere tijd werkzaam is bij uw organisatie. Waardevolle medewerkers voor het bedrijf dus, met veel kennis en ervaring. Wilt u ervoor zorgen dat uw ervaren medewerkers nog jaren van grote waarde zijn voor de organisatie? Zorg dat ze een pitstop kunnen nemen!

Door een pitstop ontdekken ze wat ze nog willen in hun verdere carrière en daarmee in hun kracht kunnen blijven. Of opnieuw gaan staan. Door dit als werkgever te faciliteren zorgt u dat uw medewerkers optimaal inzetbaar blijven.

De pitstop bestaat uit een tweedaagse workshop: The Big Five for LifeTM. Hiermee ontdekken medewerkers die vijf dingen die ze nog willen doen, zien en ervaren in het leven. Big Five for Life is een wereldwijd beproefde methode ontwikkelt door John Strelecky.

Resultaten na de workshop:

  • hernieuwde focus
  • energie
  • werkplezier

Meer informatie over de Big Five for Life workshop kunt u hier vinden:

Inspiratie workshop

Wilt u kennismaken met mij en de methode dan verzorg ik graag een inspiratie workshop binnen uw bedrijf. Lees er meer over:

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek leg ik graag meer uit over het programma en de inspiratie workshop en natuurlijk de resultaten ervan voor u als werkgever.  Neem vrijblijvend contact met mij op.