Loopbaanbegeleiding

Voor groei, plezier en voldoening.

Je talenten inzetten en zo een waardevolle bijdrage kunnen leveren

Het is nooit te laat om te gaan doen waar je blij van wordt!

Eén of meerdere vragen met ja beantwoord?

Dan kun jij wel een pitstop voor je werk gebruiken.

Dit houdt een pitstop voor je werk in:

Inspirerende tweedaagse workshop op locatie

Dit gaat over wie je bent, wat je drijft en wat je belangrijk vindt. In deze stap krijg je jouw vijf belangrijkste persoonlijke doelen helder.

Ontdekken wat jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn

Door inspirerende opdrachten en vragenlijsten krijg je dit helder. Alle opdrachten doe je online via een professionele leeromgeving.

Persoonlijke coaching. Dit kan online of op locatie.

Ik bespreek alle opdrachten met je, we onderzoeken belemmeringen en ik zet je inspirerend en enthousiast aan het werk zodat jij stappen maakt.

Plan van aanpak voor groei, plezier en voldoening in de komende jaren.

Het traject duurt maximaal zes maanden en na de afronding en evaluatie weet jij wat je nodig hebt om lekker aan het werk te blijven.

'Een betere loopbaancoach en jij als mens had ik mij niet kunnen wensen.

'Je rust, je warmte en niet oordelen gaven mij de ruimte om te zijn! Dat is een groot goed en voelde veilig. Dank je wel voor alle goede gesprekken, humor, inzichten en terugkoppelingen en een spiegel voorgehouden te krijgen.'
Marianne

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen.
De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.

En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening.
Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Over Midlife Pitstop

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Resultaat van een pitstop voor je werk en mijn begeleiding:

Meer info of kennismaken?

Neem gerust contact met mij op

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zo werkt het pitstop traject:

Stap 1

Intake

In een oriënterend gesprek formuleren we je vraag en bespreken we het plan van aanpak
Stap 1

Stap 2

Start: jij als mens

Dit gaat over wie je bent, wat je drijft, en wat je belangrijk vindt. In deze stap krijg je jouw vijf belangrijkste persoonlijke doelen helder. Hiervoor gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ concept. We starten met een inspirerende tweedaagse workshop.
Stap 2

Stap 3

Dan: jij in je werk

Dit gaat over jouw talenten, competenties en drijfveren in je werk. Door inspirerende opdrachten krijg je dit helder.

Stap 3

Stap 4

Vervolgens: jij in de organisatie

In deze fase verbind je wie jij bent als mens met wie wilt zijn als werknemers en onderzoek je mogelijkheden binnen de organisatie
Stap 4

Stap 5

Plan van aanpak

Je hebt helder wat je nodig hebt om de komende jaren lekker aan het werk te blijven en hoe je dit kunt realiseren
Stap 5

De basis: Big Five for Life™

Big Five For Life

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Bedenker van Big Five for Life is John Strelecky. John is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht.

Onlangs werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Zeer waardevol. Dit traject is echt een pitstop!

'Het heeft me meer gebracht dan standaard loopbaanbegeleiding. Jenny heeft me bij mijn persoonlijke Big Five for Life gebracht. Ze heeft naar me geluisterd, kritische vragen gesteld en me geholpen te komen waar ik nu ben. Ik heb veel waardevolle inzichten opgedaan die mijn carrière helpen.'
Jorine

Een pitstop met Big Five for Life loopbaanbegeleiding is een persoonlijke, praktische en effectieve manier van zoeken naar een carrière die perfect aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden: