Loopbaanbegeleiding

Voor groei, plezier en voldoening

Je talenten inzetten en zo een waardevolle bijdrage kunnen leveren

Het is nooit te laat om te gaan doen waar je blij van wordt!

 • Heb je het idee dat er meer in je zit dan er nu uit komt?
 • Ervaar jij geen of weinig groei in je huidige werk?
 • Wil je geen andere baan maar meer halen uit je huidige baan?
 • Wil je onderzoeken welke mogelijkheden er nog in jou zitten (en bij je werkgever zijn)?

Eén of meerdere vragen met ja beantwoord?

Dan kun jij wel een pitstop voor je werk gebruiken.

Dit houdt een pitstop voor je werk in

Inspirerende tweedaagse workshop op locatie

Dit gaat over wie je bent, wat je drijft en wat je belangrijk vindt. In deze stap krijg je jouw vijf belangrijkste persoonlijke doelen helder.

Ontdekken wat jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn

Door inspirerende opdrachten en vragenlijsten krijg je dit helder. Alle opdrachten doe je online via een professionele leeromgeving.

Pitstop Programma
Persoonlijke coaching. Dit kan online of op locatie

Ik bespreek alle opdrachten met je, we onderzoeken belemmeringen en ik zet je inspirerend en enthousiast aan het werk zodat jij stappen maakt.

loopbaanbegeleiding
Plan van aanpak voor groei, plezier en voldoening in de komende jaren

Het traject duurt maximaal zes maanden en na de afronding en evaluatie weet jij wat je nodig hebt om lekker aan het werk te blijven.

Zeer waardevol. Dit traject is echt een pitstop!

'Het heeft me meer gebracht dan standaard loopbaanbegeleiding. Jenny heeft me bij mijn persoonlijke Big Five for Life gebracht. Ze heeft naar me geluisterd, kritische vragen gesteld en me geholpen te komen waar ik nu ben. Ik heb veel waardevolle inzichten opgedaan die mijn carrière helpen.'

Jorine

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven.


Heel waardevol. Ik ga het aan.


Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen.


De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.


En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening.


Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Vrolijke coach aan werk met laptop.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Resultaat van een pitstop voor je werk en mijn begeleiding:

 • Je hebt helder wat je belangrijk vindt en waar je op wilt focussen
 • Je hebt helder wat je nodig hebt om lekker aan het werk te blijven
 • (weer) plezier, energie en voldoening in werk en privéleven

Benieuwd wat ik voor jouw loopbaan kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op. Dan onderzoeken we dit samen.

0 of 350

Zo werkt het pitstop traject:

 1. 1
  Intake
  In een oriënterend gesprek formuleren we je vraag en bespreken we het plan van aanpak
 2. 2
  Start: jij als mens
  Dit gaat over wie je bent, wat je drijft, en wat je belangrijk vindt. In deze stap krijg je jouw vijf belangrijkste persoonlijke doelen helder. Hiervoor gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ concept. We starten met een inspirerende tweedaagse workshop.
 3. 3
  Dan: jij in je werk
  Dit gaat over jouw talenten, competenties en drijfveren in je werk. Door inspirerende opdrachten krijg je dit helder.
 4. 4
  Vervolgens: jij in de organisatie
  In deze fase verbind je wie jij bent als mens met wie wilt zijn als werknemers en onderzoek je mogelijkheden binnen de organisatie
 5. 5
  Plan van aanpak
  In deze fase verbind je wie jij bent als mens met wie wilt zijn als werknemers en onderzoek je mogelijkheden binnen de organisatie

Bedenker van Big Five for Life is John Strelecky. John is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht.


Onlangs werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Big Five For Life

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Een pitstop met Big Five for Life loopbaanbegeleiding is een persoonlijke, praktische en effectieve manier van zoeken naar een carrière die perfect aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden:

 • focus op wat je goed kunt
 • niet moeten maar willen
 • zorgt voor duurzame oplossing
 • oplossingsgericht, krachtig en laagdrempelig
 • het raakt en passioneert je
>