arrow_drop_up arrow_drop_down
Life en loopbaancoach

Loopbaanbegeleiding

Vind werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken!

Op zoek naar een baan waar je blij van wordt en die je het gevoel geeft dat je kunt bijdragen aan wat jij belangrijk vindt?

Er zijn weinig dingen in het leven waar je meer tijd in steekt dan je werk. En natuurlijk wil je die tijd zoveel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren.

Maar wat nu als dat niet het geval (meer) is? Wanneer je het gevoel hebt dat je werk of de organisatie niet (meer) bij je past? Met als resultaat dat je vermoeid, geïrriteerd of zelfs gestrest van je werk thuis komt. Of misschien heb je ontslag gekregen of genomen en ben je  op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat jouw situatie ook is, ik kan je helpen te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt en daar een passende baan bij te vinden.

Met deze stappen kom je op de juiste werkplek terecht:

persoonlijke intake

Intake

In een oriënterend gesprek formuleren we je vraag en bespreken we het plan van aanpak
volgende stap loopbaan

Jij als mens

Dit gaat over wie je bent, wat je drijft, en wat je belangrijk vindt. In deze stap krijg je jouw vijf belangrijkste persoonlijke doelen helder. Hiervoor gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ concept.
volgende stap loopbaan

Jij in je werk

Dit gaat wie je talenten, competenties en drijfveren in je werk. Door inspirerende opdrachten krijg je dit helder.
volgende stap loopbaan

Jij in de organisatie

In deze fase verbind je de zaken die maken wie jij bent met jou als werknemer zodat je helder krijgt en bij welke organisatie je het best tot je recht komt.

volgende stap loopbaan

Actie!

Als je de richting bepaald hebt start je met het vinden van de baan die bij je past. 
volgende stap loopbaan

Right Place!

Je bent beland op de juiste plek, in de juiste omgeving  en met de juiste balans. 
loopbaanbegeleiding

Marianne

'Een betere loopbaancoach en jij als mens had ik mij niet kunnen wensen.'

'Je rust, je warmte en niet oordelen gaven mij de ruimte om te zijn! Dat is een groot goed en voelde veilig. Dank je wel voor alle goede gesprekken, humor, inzichten en terugkoppelingen en een spiegel voorgehouden te krijgen.'
Midlife Pitstop

Over mij en Midlife Pitstop

Op mijn vijfenveertigste ben ik opnieuw naar school gegaan en ben Toegepaste Psychologie gaan studeren. Door mijn afstudeeronderwerp, bevlogenheid bij werknemers, heb ik kennis gemaakt met de positieve psychologie, een stroming die mij enorm geïnspireerd heeft. De positieve psychologie houdt zich bezig met aspecten als persoonlijke groei, het ontwikkelen van sterke kanten en kwaliteiten van mensen.

Mijn focus op de midlife heeft alles te maken met mijn eigen ervaring met die periode. Zeker geen crisis maar absoluut een woelige periode waarin ik heel sterk op zoek was naar zingeving en betekenis. (Ook) ik was op zoek naar antwoorden op de vragen:

Wie ben ik? en Wat wil ik nog?

Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf. Ik gun het iedereen om ergens halverwege het leven een pitstop te nemen. Stil te gaan staan en te bepalen of hetgeen we doen (en laten) nog bijdraagt aan ons levensgeluk. Inzicht en eventueel van koers veranderen maakt dat we met vernieuwde focus en energie verder kunnen. Jou daarbij kunnen helpen draagt bij aan mijn levensgeluk.

Ik ben gecertificeerd Big Five for Life™ coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Training en Coaching

De basis: Big Five for Life™

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.


Bedenker van Big Five for Life is John Strelecky.  John is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. 

Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Download de brochure over loopbaanbegeleiding voor meer informatie:

Big Five for Life loopbaanbegeleiding is een persoonlijke, praktische en effectieve manier van zoeken naar een carrière die perfect aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden:

>> focus op wat je goed kunt

>> niet moeten maar willen

>> zorgt voor duurzame oplossing

>> oplossingsgericht, krachtig en laagdrempelig

>> het raakt en passioneert je

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Stuur me e-mail, pak de telefoon of plan zelf een vrijblijvende afspraak in via een van de knoppen hieronder. Tot snel!
We gebruiken cookies.