Loopbaanbegeleiding

Big Five for Life loopbaanbegeleiding focust op wat jij goed kan, op waar jouw hart ligt en waar jij uniek in bent. Dat maakt de aanpak onderscheidend.

Er zijn weinig dingen in het leven waar je meer tijd in steekt dan je werk. Vandaag de dag speelt werk gemiddeld meer dan 40 jaar een belangrijke rol in je leven. En natuurlijk wil je die tijd zoveel mogelijk als prettig en betekenisvol ervaren.

Maar wat nu als dat niet het geval (meer) is? Wanneer je het gevoel hebt dat je werk of de organisatie niet (meer) bij je past? Met als resultaat dat je vermoeid, geïrriteerd of zelfs gestrest van je werk thuis komt. Of misschien heb je ontslag gekregen en moet je wel op zoek naar een nieuwe baan.

Wat jouw situatie ook is (ontslag, onrust, gebrek aan werkplezier, het niet in kunnen zetten van je talenten, het ontbreken van betekenisvol werk), loopbaanbegeleiding kan je helpen je carrière een nieuwe, positieve, impuls te geven Met het krachtige Big Five for Life™ loopbaanbegeleidingstraject kan ik je helpen ontdekken waar je nu staat, wat je mogelijkheden zijn, waar je naar toe wilt met je carrière en hoe je dat kunt bereiken.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Stuur een e-mail naar jenny@midlifepitstop.nl als je interesse hebt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Of bel me direct: 06 10 51 21 10.

Wilt je meer lezen over wat Big Five for Life™ loopbaanbegeleiding nu precies inhoudt, download hieronder dan de brochure.