Big Five For Life Coach

Een pitstop voor jou

Voor onderhoud van je persoonlijke of professionele leven

Geen sleur, routine of verveling maar groei, plezier en voldoening!

Ik help je erbij met mijn inspirerende programma’s en coaching. 

Waar ben je naar op zoek? Informatie voor je persoonlijke leven of voor je werk? Maak hieronder de keuze dan help ik je snel aan relevante informatie.

persoonlijke-ontwikkeling-125x125-1.png

Pitstop voor het persoonlijke leven

Zodat je:

loopbaanbegeleiding-125x125-1.png

Pitstop voor het werk

Zodat je:

Door het programma kom je tot de kern. De dingen weet je vaak wel alleen kun je er dan weinig mee. Nu wel! Het sparren met mede-cursisten tijdens de workshop, de vragen en aanvullingen door hen en Jenny maakte het extra waardevol voor mij.
Marianne
deelnemer Life Safari programma

Jouw persoonlijke onderhoudsgids ontvangen?

De informatie en tips uit dit e-book helpen bij jouw persoonlijke “onderhoud”.

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.
Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.
En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mij of een van mijn diensten.

Ontdek je belangrijkste levensdoelen

Met het inspirerende Big Five for Life™ concept! Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life. Big Five for Life is de basis bij persoonlijke ontwikkeling én loopbaanbegeleiding.

Regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen?

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit zeggen anderen over de online training Experience:

"Het heeft me handvatten gegeven om ook daadwerkelijk keuzes te maken"
Ik miste tijd voor mezelf en balans in mijn leven. Deze online training heeft me heel erg geholpen om weer naar de basis te gaan waar het leven om draait.
Andrea
42 jaar
"Dankzij jouw lessen weet ik waar mijn onbestemde gevoel vandaan kwam"
Ik heb nu een aantal inzichten waarmee ik de komende tijd weer richting aan mijn toekomst kan gaan geven (en dat was ik echt helemaal kwijt).
Albert
53 jaar
"De online training heeft me geholpen met focus en richting in mijn leven"
Deze training is echt een must-do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart. Echt super inspirerend om bezig te zijn.
Mieke
44 jaar

Wil jij dit ook ervaren? Dat kan!