Big Five for Life coach

Een pitstop voor jou

Voor onderhoud van je persoonlijke of professionele leven

Geen sleur, routine of verveling maar ga voor groei, plezier en voldoening!

Ik help je erbij! Ik ben life- & loopbaancoach en ik help 40-plussers die perspectief missen, zich geregeld afvragen ‘Is dit het nou?’ en die voelen dat er meer zit in hun persoonlijke of professionele leven.

Logo bestaande uit een gestileerde hand die een plant met drie bladeren ondersteunt, wat persoonlijke groei en ontwikkeling symboliseert, uitgevoerd in een marineblauwe kleur.

Pitstop voor het persoonlijke leven

Zodat je:

  • ontdekt wat je echt wilt
  • plezier krijgt in wat je doet
  • scherp krijgt wat je weerhoudt dit te doen
  • groei, plezier en voldoening ervaart
Iconische afbeelding van een persoon aan een bureau met een laptop, wat staat voor professionele loopbaanbegeleiding, in een marineblauwe kleur.

Pitstop voor het werk

Zodat je:

  • betekenisvol werk vindt
  • werk hebt dat aansluit bij jouw drijfveren en talenten
  • het beste uit jezelf én je werk kunt halen
  • groei, plezier en voldoening ervaart

Door het programma kom je tot de kern. De dingen weet je vaak wel alleen kun je er dan weinig mee. Nu wel! Het sparren met mede-cursisten tijdens de workshop, de vragen en aanvullingen door hen en Jenny maakte het extra waardevol voor mij.

Marianne

Deelnemer Life Safari Programma

e-book persoonlijke onderhoudsgids

Jouw persoonlijke onderhoudsgids ontvangen?

De informatie en tips uit dit e-book helpen bij jouw persoonlijke “onderhoud”.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.Ik ga het aan.


Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.


En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.


Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mij of een van mijn diensten.

Vrolijke Jenny Peters  buiten met bril en blauwe jas.

Ontdek je belangrijkste levensdoelen

Met het inspirerende Big Five for Life™ concept! Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life. Big Five for Life is de basis bij persoonlijke ontwikkeling én loopbaanbegeleiding.

>