Over mij en Midlife Pitstop

BLOEI in je persoonlijke en professionele leven!

Mijn waarom

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van betekenis wil zijn. Ik ben ervan overtuigd dat van betekenis zijn te maken heeft met zingeving en bijdragen. Ik ben ervan overtuigd dat zingeving en bijdragen fundamentele behoeftes zijn van de mens en dat het vervullen van die fundamentele behoeftes mensen gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal op zoek zijn naar dit geluk. Ik ben ervan overtuigd dat ik kan helpen bij die zoektocht. Helpen bij die zoektocht vind ik zinvol en betekenisvol. Daar word ik gelukkig van.

Jenny Peters

Jouw persoonlijke onderhoudsgids

Een e-book boordevol informatie en tips voor BLOEI in je persoonlijke en professionele leven.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

jouw persoonlijke onderhoudsgids
Coach wandelt op bosweg met jas over schouder.

Mijn bloei! Ik wilde iets nieuws

Na vele jaren werken in hetzelfde veld kreeg ik na mijn veertigste sterk de behoefte om weer te gaan leren. Ik wilde iets nieuws. Ik ben in 2010 opnieuw naar school gegaan om in 2015 de titel Bachelor in de Toegepaste Psychologie te behalen.

Door mijn afstudeeronderwerp, bevlogenheid bij werknemers, heb ik kennis gemaakt met de positieve psychologie, een stroming in de psychologie die mij enorm geïnspireerd heeft. Deze positieve psychologie houdt zich bezig met aspecten als persoonlijke groei, het ontwikkelen van sterke kanten en kwaliteiten van mensen.

Verder op mijn pad ben ik opnieuw geïnspireerd. Dit keer door het boek The Big Five for Life™ van John Strelecky. Ontdek de 5 dingen die voor jou belangrijk zijn, die jij (nog) wilt doen, zien en ervaren in het leven. Een wereldwijd beproefd concept wat mij heeft doen besluiten de coachopleiding bij Big Five for Life te gaan volgen. Lees hieronder over mijn eigen pitstop traject wat heeft geleid tot mijn bedrijf Midlife Pitstop.

Mijn Pitstop. Heel waardevol. Voor plezier, groei en voldoening.

Loopbaancoach zit lachend op bakstenen muur in park.

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol. Ik ga het aan.

Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.
En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben gecertificeerd Big Five for Life coach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mij of een van mijn diensten

Mijn diensten voor jou

Persoonlijke ontwikkeling

Voor als je:

  • verlangt naar meer plezier in wat je doet;
  • wilt ontdekken wat je echt wilt;
  • vol vertrouwen keuzes wilt maken over je werk, je relaties en je toekomst.

Loopbaanbegeleiding

Voor als je:

  • als mens met je werk en organisatie betekenisvol verbonden wilt zijn;
  • jouw drijfveren, talenten en doelen op de juiste wijze op elkaar af wilt stemmen;
  • trouw wilt blijven aan jezelf en de best passende baan wilt vinden.
>