Loopbaanprofessional

Want werkgelukkige en vitale medewerkers maken het verschil voor de organisatie

Geen sleur, verveling of routine maar werk met groei, plezier en voldoening!

Ik help organisaties bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers met behulp van het inspirerende Pitstop Programma. Hiermee krijgen medewerkers helder wat ze nodig hebben om lekker aan het werk te blijven. Hartstikke belangrijk! Daarnaast help ik met outplacement bij het vinden van een nieuwe baan wanneer blijven voor een medewerker geen optie meer is.

Hiermee kan ik jullie organisatie ondersteunen:

PITSTOP PROGRAMMA

zodat medewerkers

OUTPLACEMENT

Ondersteuning

Investeren in medewerkers is een win-winsituatie!

Investeren in werknemers reikt verder dan verzuim voorkomen. Het levert de organisatie daadwerkelijk geld op. Afhankelijk van het onderzoek dat je erbij haalt (het verschilt enkele procenten echter de trend is overduidelijk) levert investeren in werkgeluk / bevlogenheid een organisatie het volgende op:

  1. 20% meer winst

  2. 40% minder verzuim

  3. 20% meer productiviteit

Ga eens na. Hoeveel is dat voor jullie organisatie?
 

Onderzoek ontwikkelmogelijkheden en behoeftes van 40-plussers in loondienst

Vraag het rapport aan

In 2020 heb ik onderzoek gedaan naar de ontwikkelmogelijkheden en behoefte van 40-plussers in loondienst. Het leverde waardevolle inzichten op. 

Nieuwsgierig naar de resultaten en de aanbevelingen van het onderzoek? Laat hieronder je gegevens achter dan heb je ze zo direct al in je mailbox.

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal ze nooit aan derden verstrekken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over mij en Midlife Pitstop

Ik werk al meer dan 10 jaar op dezelfde plek. En dan krijg ik een cadeau van mijn werkgever: een coach die met me mee kijkt of ik nog goed op mijn plek zit en wat ik nodig heb om lekker aan het werk te blijven. Heel waardevol.
Ik ga het aan.
Door het traject verandert er van alles in mijn leven. Acht jaar later ben ik psycholoog en eigen baas. Die zag ik niet aankomen. De naam van mijn bedrijf is Midlife Pitstop. Die heb ik gekozen omdat mijn pitstop destijds zo ontzettend waardevol was en me zoveel heeft gebracht.
En nu bied ik mensen die voelen dat er meer in zit een pitstop. Zodat zij het hoogst haalbare uit zichzelf kunnen halen. Voor plezier, groei en voldoening. Een pitstop is een pas op de plaats, voor onderhoud aan je persoonlijke en professionele leven.

Ik heb door mijn pitstop drastisch het roer omgegooid maar ik zie in de praktijk dat dit de uitzondering is. Bijstellen, nieuwe banden en brandstof is vaak voldoende om weer vol energie vooruit te kunnen.

Ik ben Noloc erkend loopbaanprofessional en bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mij of een van mijn diensten.

De basis van mijn programma's: Big Five for Life™

Met het inspirerende Big Five for Life™ concept krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven én werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life. Big Five for Life is de basis bij persoonlijke ontwikkeling én loopbaanbegeleiding.