Inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling

Blogs & video's

Laat je inspireren!

Hieronder vind je blogs en een selectie van de video's van mijn YouTube kanaal. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe video's? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal >>.
Ik wens je veel lees en kijkplezier!

Om te kijken

Om te lezen

de klok tikt door

Over de midlife


In deze blog vind je informatie over de midlife. Onder andere wat het is, welke aspecten een rol spelen, hoe die ons leven beïnvloeden en hoe je er mee om kunt gaan. Zodat je weet wat er gaande is in deze uitdagende levensfase.

Persoonlijke ontwikkeling

Just do it! was zijn motto


We hadden afgesproken voor een kop koffie. Om kennis te maken. Ik meende te zien dat hij onzeker was en dat hij ons gesprek spannend vond. Nadat de serveerster de bestelling had gebracht begon hij te vertellen.

midlife crisis

Als ik geen verplichtingen zou hebben


Kieran werd op zijn 35ste getroffen door een verontrustende mix van nostalgie, spijt, claustrofobie, leegte en angst. Ondanks, of was het dankzij, dat hij alles had wat zijn hartje begeerde werd hij geconfronteerd met de existentiële vragen van de midlife.

Blog sterven en opnieuw geboren worden

Sterven en opnieuw geboren worden


Jeetje, dat klinkt wel heel dramatisch, dacht ik toen ik het las. Maar toen ik er een tijdje op gekauwd had, nagegaan was hoe dit bij mezelf was gegaan en de ervaringen van mensen om mij heen daarin had meegenomen besefte ik dat er wel iets in zat.

Regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen?

Leuk! Komt voor elkaar.

Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter dan gaat de rest vanzelf. En wanneer je er geen prijs meer op stelt, kun je je ieder moment ook weer uitschrijven.

Persoonlijke ontwikkeling
Ja, leuk dat wil ik graag
arrow_drop_up arrow_drop_down