Midlifecrisis test - jouw score:

Tja, dat lijkt wel op een midlifecrisis ...

Het goede nieuws: er is veel ruimte voor verbetering. Nog meer goed nieuws: dat is niet zo ingewikkeld als jij wellicht denkt.  

Ik heb veel mensen begeleid die op zoek waren naar nieuw perspectief. Die worstelde, misschien net als jij, met de zoektocht naar zin en betekenis. Die niet helder hadden waar dat nou precies in zat en wat ontbrak.

Resultaat van die begeleiding was de stap van “Is dit het nou?” naar groei, plezier en voldoening.

Dat resultaat gebeurde door het inzetten van het inspirerende en wereldwijd gebruikte Big Five for Life™ concept: die vijf dingen ontdekken die jouw leven betekenisvol maken. Uiteraard volgens jouw definitie van betekenisvol!

En natuurlijk de stappen om dat te realiseren.

Als dit je aanspreekt, plan dan een vrijblijvende online afspraak in mijn agenda. Dan ga ik je helpen aan een score van een 7 of hoger!

Klik op de oranje knop hieronder en kies je datum en tijd. 

Ik hoop je snel te zien!

Warme groet, Jenny Peters

PS Twijfel je of dit iets voor jou is? Check het hieronder!

Dit gesprek is voor jou als één of meerdere punten van toepassing zijn op jou:

Just do it

Dit gaan we doen in het gesprek:

Over mij

Over midlife pitstop

Ik was begin 40 toen ik te maken kreeg met allerlei zaken waarvan ik achteraf pas snapte dat die te maken hadden met de midlife. Het was geen crisis maar wel behoorlijk turbulent. Ik had twijfels over van alles: werk, relatie en mijn toekomst. De vraag ‘Is dit het het nou?’ bleef maar terugkomen.

Ik ben dingen anders gaan doen doordat ik helder kreeg wat ik belangrijk vond in het leven, waaraan ik wilde bijdragen en wat ik wilde betekenen. Voor mezelf en anderen.

Als je het kunt zien, is de midlife een prachtige fase. Het biedt je de kans je leven onder de loep te nemen en voor jezelf te bepalen wat je nog wilt en op welke wijze. Zo pak je de regie terug en sta je weer aan het roer van je eigen leven. Dan is de midlife geen crisis maar kans!

Ik ben gecertificeerd life- en loopbaancoach en ik help je graag die prachtige kansen te grijpen die er ook voor jou liggen!

Jenny Peters

noloc keurmerk