Jenny Peters 0 uitslag test

Midlifecrisis test

De uitslag

Jouw score = 10

wow, mooi!

Niks meer aan doen, zeg ik!

Deze score impliceert dat alles op rolletjes loopt en jij een hartstikke fijn leven hebt.

Dan heb je mijn hulp niet nodig :-).

Mocht er toch nog iets zijn op het gebied van persoonlijke of professionele ontwikkeling waar je vragen over hebt, boek dan een gratis en vrijblijvende online inspiratiesessie via Zoom.

Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes, het is echt gratis en vrijblijvend!

Wellicht ontdek je door het gesprek een manier voor een (nog) fijner leven.

Tot snel!

Warme groet, Jenny Peters

Check snel of dit gesprek voor jou is:

Just do it

Dit gaan we doen in het gesprek:

Over mij

Over midlife pitstop

Ik was begin 40 toen ik te maken kreeg met allerlei zaken waarvan ik achteraf pas snapte dat die te maken hadden met de midlife. Het was geen crisis maar wel behoorlijk turbulent. Ik had twijfels over van alles: werk, relatie en mijn toekomst. De vraag ‘Is dit het het nou?’ bleef maar terugkomen.

Ik ben dingen anders gaan doen doordat ik helder kreeg wat ik belangrijk vond in het leven, waaraan ik wilde bijdragen en wat ik wilde betekenen. Voor mezelf en anderen.

Als je het kunt zien, is de midlife een prachtige fase. Het biedt je de kans je leven onder de loep te nemen en voor jezelf te bepalen wat je nog wilt en op welke wijze. Zo pak je de regie terug en sta je weer aan het roer van je eigen leven. Dan is de midlife geen crisis maar kans!

Ik ben gecertificeerd life- en loopbaancoach en ik help je graag die prachtige kansen te grijpen die er ook voor jou liggen!

Jenny Peters

noloc keurmerk