Midlifecrisis test - jouw score:

Geweldige score!

Niks meer aan doen, zeg ik!

Deze score impliceert dat alles op rolletjes loopt en jij een hartstikke fijn leven hebt.

Dan heb je mijn hulp niet nodig :-).

Maar misschien vind je het wel leuk om kennis te maken  het inspirerende en wereldwijd gebruikte Big Five for Life™ concept: die vijf dingen ontdekken die jouw leven betekenisvol maken. Uiteraard volgens jouw definitie van betekenisvol!

En natuurlijk de stappen om dat te realiseren.

Als dit je aanspreekt, plan dan een vrijblijvende online afspraak in mijn agenda. 

Klik op de oranje knop hieronder en kies je datum en tijd. 

Tot snel!

Warme groet, Jenny Peters

Dit gesprek is voor jou als één of meerdere punten van toepassing zijn op jou:

Over mij

Over midlife pitstop

Ik was begin 40 toen ik te maken kreeg met allerlei zaken waarvan ik achteraf pas snapte dat die te maken hadden met de midlife. Het was geen crisis maar wel behoorlijk turbulent. Ik had twijfels over van alles: werk, relatie en mijn toekomst. De vraag ‘Is dit het het nou?’ bleef maar terugkomen.

Ik ben dingen anders gaan doen doordat ik helder kreeg wat ik belangrijk vond in het leven, waaraan ik wilde bijdragen en wat ik wilde betekenen. Voor mezelf en anderen.

Als je het kunt zien, is de midlife een prachtige fase. Het biedt je de kans je leven onder de loep te nemen en voor jezelf te bepalen wat je nog wilt en op welke wijze. Zo pak je de regie terug en sta je weer aan het roer van je eigen leven. Dan is de midlife geen crisis maar kans!

Ik ben gecertificeerd life- en loopbaancoach en ik help je graag die prachtige kansen te grijpen die er ook voor jou liggen!

Jenny Peters

noloc keurmerk