Jenny Peters 0 uitslag test

Midlifecrisis test

De uitslag

Jouw score = 6

Het is een voldoende ...

De vraag aan jou is: vind je het ook voldoende?

Als het antwoord nee is, welke score zou je willen dat het is?

Wil je onderzoeken welke stappen je daarvoor kunt zetten dan help ik je daar graag bij!

In een gratis en vrijblijvende online inspiratiesessie via Zoom help ik je in de richting van de gewenste score!

Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes, het is echt gratis en vrijblijvend!

Dus? Niet afwachten, gewoon doen! In het ongunstigste geval kost het je 30 minuten maar … in het gunstigste geval is dit gesprek een nieuw begin.

Plan via de knop hieronder snel en eenvoudig een afspraak in mijn agenda.

Tot snel!

Warme groet, Jenny Peters

Check snel of dit gesprek voor jou is:

Just do it

Dit gaan we doen in het gesprek:

Over mij

Over midlife pitstop

Ik was begin 40 toen ik te maken kreeg met allerlei zaken waarvan ik achteraf pas snapte dat die te maken hadden met de midlife. Het was geen crisis maar wel behoorlijk turbulent. Ik had twijfels over van alles: werk, relatie en mijn toekomst. De vraag ‘Is dit het het nou?’ bleef maar terugkomen.

Ik ben dingen anders gaan doen doordat ik helder kreeg wat ik belangrijk vond in het leven, waaraan ik wilde bijdragen en wat ik wilde betekenen. Voor mezelf en anderen.

Als je het kunt zien, is de midlife een prachtige fase. Het biedt je de kans je leven onder de loep te nemen en voor jezelf te bepalen wat je nog wilt en op welke wijze. Zo pak je de regie terug en sta je weer aan het roer van je eigen leven. Dan is de midlife geen crisis maar kans!

Ik ben gecertificeerd life- en loopbaancoach en ik help je graag die prachtige kansen te grijpen die er ook voor jou liggen!

Jenny Peters

noloc keurmerk