The Why Cafe

Een inspirerende reis naar jezelf

Leuk dat Muriel (Veertigplus Mus) je geïnspireerd heeft om het boek The Why Cafe te gaan lezen!

Ik stuur het je graag toe! Het enige dat je hoeft te doen is via de knop hieronder te laten weten waar ik het boek heen kan sturen en de verzendkosten (€ 4,95) over te maken.

Ik wens je alvast veel leesplezier!

Warme groet,

Jenny

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken met een boek!

The Why Cafe
  • Al meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd
  • Prachtige metaforen
  • Mooie bruikbare inzichten

In dit boek gaat het over misschien wel de meest gestelde en ontweken vraag van de mensheid: Waarom ben ik hier? Het boek neemt je mee in het inspirerende verhaal waarin John, een eenzame reiziger bij een afgelegen café belandt en ontdekkingen doet over zichzelf die zijn leven blijvend veranderen. Laat je inspireren!

Wauw

Wat een prachtig verhaal, die je zelf laat nadenken over het leven. Je herkent dingen in je eigen leven die met het verhaal annex zijn. Een krachtige manier van zelfreflectie.

"

Het belangrijkst doel in je leven vinden

Was altijd op zoek naar wat ik nou echt wilde met mijn leven. Na het lezen van dit boekje besefte ik ineens dat ik het eigenlijk al wist en heb mijn leven veranderd en hoef niet meer te zoeken. Dit boekje heeft mijn hele leven veranderd !

"

O zo klein, maar o zo prachtig

Ongelofelijk dat zo'n klein boek je tot zo veel denken kan zetten. Ik had 'm in een middag uit, maar dit boek blijft wel hangen.

"

Bestel snel jouw boek voor de speciale prijs

Je betaalt alleen de verzendkosten (€ 4,95)

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

Over de auteur

John P. Strelecky

John Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept en auteur van internationale bestsellers zoals The Why Café en The Big Five for Life.


Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht. Nog niet zo lang geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

The Why Cafe

Een inspirerende reis naar jezelf

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

>