Speciale uitnodiging om Samen "Midlife. Geen crisis maar kans!" te verfijnen

"Midlife. Geen crisis maar kans!" is ontworpen om inzicht, steun, en praktische handvatten te bieden voor iedereen die zich in deze levensfase bevinden. 

Deze training is voortdurend in ontwikkeling, en jouw feedback kan mij helpen om het nog beter te maken. Dit is jouw kans om niet alleen persoonlijke inzichten te winnen maar ook om jouw stem te laten horen in de vormgeving van deze training.

Testers gezocht?

Jouw inzicht en waardevolle bijdrage maakt het verschil.

Jenny Peters

Jenny met boek over midlife kansen.

Jouw bijdrage is belangrijk

Jouw mening is onmisbaar om "Midlife. Geen crisis maar kans!" nog beter en effectiever te maken voor iedereen die zoekt naar manieren om hun midlife fase positief te ervaren.

Persoonlijk voordeel: Actief bijdragen betekent dat je niet alleen helpt bij het verbeteren van de training, maar ook toegang hebt tot tools en kennis voor jouw eigen groei.

Directe impact: Jouw feedback helpt direct bij het verder vormgeven van de training. Het zorgt ervoor dat we ons kunnen richten op wat werkt en wat nog beter kan.

Als dank voor jouw tijd en inzichten, krijg je deze training aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Waarom deze training?

In deze training leer je de uitdagingen van de midlife om te zetten in kansen voor een vervullend en gelukkig leven. Met hands-on oefeningen, diepgaande zelfreflectie, en geteste methodes, ontdek je hoe je:

  • Verborgen passies en doelen identificeert en realiseert;
  • Diepere verbindingen in je persoonlijke en werkrelaties creëert;
  • Een veerkrachtige en optimistische kijk op het leven ontwikkelt.

Draag bij aan de ontwikkeling van 'Midlife. Geen crisis maar kans!'

Ontdek hoe "Midlife. Geen crisis maar kans!" jou niet alleen voorziet van de inzichten, steun, en de handvatten die je nodig hebt, maar je ook de unieke kans biedt om actief bij te dragen aan het verbeteren ervan. Door jouw ervaringen en feedback te delen, help je mij de training te optimaliseren en tegelijkertijd krijg je waardevolle kennis en tools voor je eigen levenspad.

Als blijk van waardering voor jouw waardevolle bijdrage, kun je nu deelnemen voor de speciale prijs van slechts € 39,00 in plaats van de standaardprijs van € 69,00

Brochure over midlife kansen met lachende vrouw en potlood.
Module 1: De midlife verkennen

Leer over de veranderingen tijdens de midlife en hoe je er positief mee omgaat.

Module 2: Stand van zaken

Kijk naar je huidige situatie en wat je wilt verbeteren of veranderen.

Module 3: Jouw toekomstvisie

Definieer je doelen en de acties die nodig zijn om die te bereiken.

Module 4: Obstakels overwinnen

Ontdek hoe je hindernissen op je pad kunt overwinnen.

Module 5: Een actieplan maken

Stel een plan op om je doelen stap voor stap te realiseren.

Module 6: Vooruitgang en volhouden

Ontvang tips om gefocust en gemotiveerd te blijven op je weg naar verandering.

Elke module van deze training is zorgvuldig ontworpen om je door verschillende fasen van zelfontdekking en actieplanning te leiden, met het uiteindelijke doel om je te helpen een gelukkiger en meer betekenisvol leven te leiden tijdens en na de midlife. Naast het gedetailleerde werkboek, bevat de training ook een aantal video's. Deze video's zijn bedoeld als aanvulling en bieden extra inzichten en praktische tips die je helpen de concepten uit het boek beter te begrijpen en toe te passen in je dagelijks leven.

Over mij

Na meer dan tien jaar in dezelfde functie, bracht een bijzonder geschenk van mijn werkgever – een coachingstraject – een onverwachte wending in mijn carrière. Dit traject onthulde nieuwe paden en mogelijkheden die ik nooit had overwogen. Acht jaar later heb ik de stap gezet naar een volledig nieuwe carrière als psycholoog en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Midlife Pitstop. Deze naam koos ik omdat mijn eigen 'pitstop' destijds ongelooflijk waardevol bleek en de richting van mijn leven fundamenteel veranderde.

Nu help ik bij Midlife Pitstop anderen die zich op een kruispunt in hun leven bevinden, door hen de kans te bieden op een moment van reflectie en heroriëntatie. Mijn aanpak is gericht op het aanbieden van een 'pitstop' voor zowel persoonlijke als professionele groei, waarbij kleine aanpassingen vaak al volstaan om weer met vernieuwde energie en richting vooruit te kunnen.

Vrolijke Jenny Peters in de natuur

Ben jij klaar voor verandering?

"Midlife. Geen crisis maar kans!" biedt concrete stappen en begeleiding om de midlife te benaderen als een periode van kansen. Zet nu de stap naar actieve zelfontwikkeling en het nastreven van je doelen.

>