Life & loopbaancoach Midlife Pitstop

Persoonlijke ontwikkeling

Als jij geen plan hebt voor jezelf, word je onderdeel 

van het plan van iemand anders.

Je bent het kwijt, je stip op de horizon. Waar je eerder in je leven helder voor ogen had waar je heen wilde en op welke wijze, tast je nu in het duister. Je hebt twijfels over van alles maar vooral over jezelf en wat je nog wilt. Je wilt bijdragen maar weet niet waaraan en op welke wijze. Je mist betekenis in je leven. Daarnaast realiseer je dat de klok doortikt en dat als je nog iets wilt, je dit nu moet doen. 

Herkenbaar voor jou? Ben jij op zoek naar richting? Op zoek naar die zaken die voor jou belangrijk zijn om daarmee jouw leven betekenisvol te leven? Uiteraard volgens jouw definitie van betekenis? Dat kan! Met een van mijn programma's.

Dé tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling:

online training experience

Online training

Experience

In vijf lessen helder krijgen wat echt belangrijk voor je is om zo de juiste keuzes te maken in je leven. 


Online programma

online training experience

Life Safari

3 maanden programma

Ga op persoonlijke reis! Ga in drie maanden jouw vijf belangrijkste levensdoelen ontdekken, 

concretiseren en leren, doen & ervaren.

Live workshop + online support

online training experience

LifeTime

Jaarprogramma

Het unieke jaarprogramma dat na een jaar niet stopt. 

Krijg handvatten voor een leven lang geluk.  Live workshop, online support, persoonlijke coaching & community

Training en Coaching

De basis: Big Five for Life™

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.


Bedenker van Big Five for Life is John Strelecky.  John is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. 

Onlangs werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Interview met John Strelecky

 In het najaar van 2019 was ik in de gelegenheid om John Strelecky, grondlegger van het Big Five for Life concept, te interviewen. Wow, dat was gaaf!


In dit interview deelde John zijn ervaring met de midlife en gaf hij tips hoe je het beste met de uitdagingen van deze fase om kunt gaan. Kijk in de video interview met hem en laat je inspireren!


Interesse in meer video's? 

Wil je meer weten over wat ik met mijn diensten voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje! Ik vertel je er graag meer over.

arrow_drop_up arrow_drop_down