Persoonlijke ontwikkeling

jouw leven betekenisvol leven

Als jij geen plan hebt voor jezelf, word je onderdeel van het plan van iemand anders

Je bent het kwijt, je stip op de horizon. Waar je eerder in je leven helder voor ogen had waar je heen wilde en op welke wijze, tast je nu in het duister. Je hebt twijfels over van alles maar vooral over jezelf en wat je nog wilt. Je wilt bijdragen maar weet niet waaraan en op welke wijze. Je mist betekenis in je leven. Daarnaast realiseer je dat de klok doortikt en dat als je nog iets wilt, je dit nu moet doen. Herkenbaar voor jou? Ben jij op zoek naar richting? Op zoek naar die zaken die voor jou belangrijk zijn om daarmee jouw leven betekenisvol te leven? Uiteraard volgens jouw definitie van betekenis? Dat kan! Met een van mijn programma’s.

Dé tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling:

Ster

Midlife. Geen crisis maar kans!

Midlife. Geen crisis maar kans!" is meer dan een cursus; het is jouw routekaart naar een betekenisvolle 2e helft

Ster

Online training Experience

In vijf lessen helder krijgen wat echt belangrijk voor je is om zo de juiste keuzes te maken in je leven. Online programma

Ster

Het Life Safari Programma - 15 weken

Ga op persoonlijke reis! Ga in 15 weken jouw vijf belangrijkste levensdoelen ontdekken, concretiseren en leren, doen & ervaren. Live workshop & online training

Ster

Persoonlijk Jaarprogramma

Het unieke jaarprogramma dat na een jaar niet stopt. Krijg handvatten voor een leven lang geluk. Live workshop, online support, persoonlijke coaching & community

Bedenker van Big Five for Life is John Strelecky. John is de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht.

Onlangs werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

De basis: Big Five for Life™

Big Five For Life

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Interview met John Strelecky


In het najaar van 2019 was ik in de gelegenheid om John Strelecky, grondlegger van het Big Five for Life concept, te interviewen. Wow, dat was gaaf!

In dit interview deelde John zijn ervaring met de midlife en gaf hij tips hoe je het beste met de uitdagingen van deze fase om kunt gaan.
Bekijk de video met het interview en laat je inspireren!

Interesse in meer video’s?

Vind je het lastig de juiste keuze te maken?

Neem vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen naar wat het beste past bij jou!

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Bericht
0 of 350
>