Big Five for Life™

Hét krachtige concept voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.
Zodat jij kan zeggen dat jouw leven succesvol is (of was). Uiteraard volgens jouw definitie van succes!

Wie is John Strelecky?

John P. Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life coachconcept. John is ook de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café.

Ieder mens is zijn hele leven tot leiderschap geroepen, al is het alleen maar om aan zichzelf leiding te geven.

Van inspirerend coachconcept tot wereldwijde bestsellers: Het succesverhaal van John Strelecky

Van de boeken van John zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. In februari 2019 staat The Why Café in Duitsland al 4 jaar op nummer 1 in de boekenlijsten!

John Strelecky heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen zijn input geweest voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn interview met John Strelecky

In het najaar van 2019 was ik in de gelegenheid om John Strelecky te interviewen. Wow, dat was gaaf!

In dit interview deelde John zijn ervaring met de midlife en gaf hij tips hoe je het beste met de uitdagingen van deze fase om kunt gaan. Kijk mijn video interview met hem en laat je inspireren!

Aanraders om te lezen!

Inspiratie, inspiratie en nog eens inspiratie.
Ik kan niets anders zeggen. Prachtige verhalen, mooie metaforen en diepgaande inzichten. Die krijg je cadeau wanneer je in een van de boeken van John Strelecky duikt.

Interesse? Tegen vergoeding van de verzendkosten krijg je van mij het boek The Why Cafe of The Big Five for Life toegestuurd.

Mocht je eerder een gratis exemplaar van The Why Cafe of The Big Five for Life van mij ontvangen hebben dan kan ik je helaas niet nog een boek toesturen. Alleen op die manier kan ik zoveel mogelijk mensen blij maken. Ik ga er vanuit dat je daar begrip voor hebt!

>