boeken John Strelecky

Big Five for Life™

Hét krachtige concept voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Big Five for Life™ is een wereldwijd beproefd coachconcept dat je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doe je door het ontdekken van jouw vijf belangrijkste levensdoelen: je Big Five for Life. Hiermee krijg je (opnieuw) focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen ga je zetten: het doen, zien en ervaren van jouw Big Five for Life.

Zodat jij kan zeggen dat jouw leven succesvol is (of was). Uiteraard volgens jouw definitie van succes!

John Strelecky

John P. Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life coachconcept. John is ook de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. In februari 2019 staat The Why Café in Duitsland al 4 jaar op nummer 1 in de boekenlijsten!

John Strelecky heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen zijn input geweest voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

grondlekker big five for life

Interview met John Strelecky

 In het najaar van 2019 was ik in de gelegenheid om John Strelecky, grondlegger van het Big Five for Life concept, te interviewen. Wow, dat was gaaf!


In dit interview deelde John zijn ervaring met de midlife en gaf hij tips hoe je het beste met de uitdagingen van deze fase om kunt gaan. Kijk in de video interview met hem en laat je inspireren!

Aanraders om te lezen!

Inspiratie, inspiratie en nog eens inspiratie.

Ik kan niets anders zeggen. Prachtige verhalen, mooie metaforen en diepgaande inzichten. Die krijg je cadeau wanneer je in een van de boeken van John Strelecky duikt.

Big five for life boeken

Wil je meer weten?

Aarzel niet om contact met op te nemen als je meer wilt weten over één van de boeken, het concept Big Five for Life of als je je afvraagt of dit iets voor je is.

Ik vertel er graag meer over!

arrow_drop_up arrow_drop_down