28 december 2021

Loopt het niet op je werk?

Loopt het niet op je werk?

Dat meen je niet! Dat was mijn reactie toen ik hoorde hoe de leidinggevende van Patrick had gereageerd nadat hij had laten weten dat hij met een loopbaancoach aan de slag ging omdat hij het werkplezier miste en nog maar weinig energie kreeg van zijn werk.

Wat die reactie was en waarom ik denk dat het echt anders, beter kan, vertel ik in deze video. Ik ben benieuwd hoe jij hier tegen aankijkt.

Meer inspirerende video’s


Youtube kanaal
Bekijk alle video’s en abonneer je op mijn kanaal.


Tags

blijven leren, loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching, ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling


Meer inspiratie

50 … En nu kies ik voor mezelf

50 … En nu kies ik voor mezelf

Regelmatig inspiratie in je mailbox ontvangen?

>